top of page
  • Skribentens bildHomestyling & Inredning

Hur genomför vi en homestyling?

Inför en flytt finns det mycket att fixa med. Garderober och skåp ska tömmas, flyttlådor ska packas och flyttstädningen ska utföras. Alla som någon gång har flyttat vet hur tidskrävande hela processen är. Först måste dock din gamla bostad bli såld, och det blir den enklast om du kan publicera riktigt inbjudande bilder på Hemnet och hos din mäklare.


Inbjudande bilder lockar nämligen både fler klick på Hemnet och fler besökare på visningen. Därefter är det inte svårt att föreställa sig att allt fler kommer att lägga ett bud. Homestyling är nämligen känt för att leda till fler bud och ett högre slutbud.


Vi på TG Home har mångårig erfarenhet av homestyling i Stockholm och kan hjälpa dig att göra din bostad redo inför fotografering och visning. Kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan erbjuda dig Homestyling i Stockholm till ett bra Pris
Så här homestylar vi din bostad i 9 steg

Om du anlitar oss för homestyling i Stockholm så sker hela processen i nio enkla steg. Allt för att det ska vara enkelt och tydligt både för dig och för oss.


1. Vi skickar en offert: Du kontaktar oss på TG Home för att få en offert för homestyling av din bostad. Priset baseras bland annat på hur stor bostaden är.


2. Du accepterar offerten: Vi skickar dig en offert som du accepterar med hjälp av ditt BankID. Då ingår vi även ett kontrakt på den tjänst som ska utföras.


3. Datum bestäms: Vi koordinerar datum för din homestyling och fotografering samt nyckelhantering. Stylingen sker alltid innan fotograferingen utförs.


4. Stylingen planeras: En av våra inredare på TG Home börjar planera inför homestylingen. Vi utgår ifrån bilder och filmer eller hembesök för att kunna skapa rätt stil och känsla. Därefter packar vi ner den inredning vi ska använda.


5. Bostaden stylas: När inredningen levereras så kommer en av våra inredare till ditt hem för att styla det under två arbetsdagar. Dessförinnan har du förberett och städat bostaden inför stylingen.


6. Dags för fotografering: TG Home koordinerar de bästa fotovinklarna med fotografen för att få till inbjudande bilder.


7. Dags för visning: Du får behålla all inredning och styling i hemmet ända fram tills visningsdagarna och givetvis även under visningen. På så sätt får de potentiella köparna uppleva samma hem som de såg på bilderna. Stylingen kan behållas i upp till åtta veckor.


8. Bostaden är såld: När bostaden är såld så sker transaktionen för tjänsten.


9. Vi hämtar all styling: Bostaden är såld och vi på TG Home kommer och hämtar all styling som använts och gör givetvis rent efter oss efteråt. Vi lämnar sedan över nycklarna till dig eller mäklaren och vårt jobb är utfört! Se våra nya sidor om Homestyling i Solna, Sollentuna, Nacka, Huddinge och Sundbyberg216 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page