top of page

HOMESTYLING PRIS

Du vet väl om att när du använder dig av homestyling vid försäljning av din bostad så ökar du inte bara möjligheterna till att få fler intressenter till bostaden, du ökar också möjligheterna för fler bud och ett högre försäljningspris. Vi på TG Home hjälper dig med Homestyling Pris.
 

Vi stylar på ett sätt som är anpassat efter dagens trender och bostadens grund. När vi jobbar tänker vi på att attrahera så många potentiella köpare som möjligt genom att skapa en neutral och attraktiv miljö. När folk går in på en visning i bostaden du säljer ser vi till att dom kan känna sig hemma och tänka sig att bo där.

 

Homestylinng Pris

Fyll i formuläret nedan återkommer vi med pris på Homestyling som hjälper er att maximera ert bostadsvärde. 

När man köper en bostad spelar det visuella en stor roll och det visar sig främst två gånger under köp-processen. Första gången är när köparen ser fotona i annonsen. Är fotona säljande och intressanta för köparen kommer personen antagligen att vilja gå på en visning, detta blir då andra gången bostaden ska kunna säljas visuellt. När vi jobbar med homestyling pris stylar vi både för att få fina bilder till annonsen (vilket är en köpares första kontakt med bostaden) men också för att skapa en härlig och naturlig känsla på visningen (köparens andra kontakt med bostaden). 


Då är våra inredningstjänster perfekta för dig som kanske precis har flyttat och har svårt att hitta din plats i din nya bostad, för dig som renoverar eller bygger nytt från grunden och har gått vilse bland alla inredningsbeslut, eller för dig som bott på samma plats ett tag och trivs men känner att det börjar bli dags att förnya sig. Vi hjälper dig att se din bostad, inbodd som nyköpt, med nya ögon.

Kontakta oss så hjälper vi er med en lyckad försäljning av ert objekt.

Homestyling Pris
Homestyling pris sovrum
Homestyling pris kök
bottom of page