top of page

HOMESTYLING & HOMESTAGING

HOMESTYLING

Vi har genomfört tusentals lyckosamma homestyling uppdrag i Stockholm, Örebro, Karlstad och Oslo. Det är vårt jobb att förstå bostadsmarknaden och förädla och lyfta fram värdet av just er bostad. Ert objekt står i konkurrens med ca 23.000 objekt på Hemnet så det är viktigt som ett första steg är att objektets bildserie blir exceptionellt bra och helst skapar viral spridning. Det är nämligen så att potentiella köpare börjar redan göra sina omedvetna och medvetna val online och många tar ett aktivt beslut innan utan att ens besöka objektet på eventuella visningar. Kontakta oss för offert och pris på Homestyling och Hometaging

Vår filosofi är inte bara att vara med att skapa en exceptionellt bra bildserie utan att bostaden skall kännas intressant, rymlig och allra viktigast vara en trivsam hemmamiljö. Vill du ha en offert på Homestyling? Fyll i formuläret nedan så skickar vi en offert till er inom 24 timmar.

 

 

 

Homestyling -  vad kostar det och vad inkluderas i priset?
Bostadens alla rum samt balkong stylas av oss med stilfull inredning så som möbler, belysning, textiler, mattor, tavlor, prydnadssaker, växter, snittblommor, örter, frukt/grönt samt övriga inredningsaccessoarer inför fotografering. Vi koordinerar med fotograf så att bostaden fotograferas utifrån att få till maximal exponering för att skapa ökat intresse online. Vi uppdaterar även homestyling av bostaden inför visningar. TG Home ansvarar för transport till och från bostaden.


Vad är Homestyling respektive Homestaging?

Homestyling
Vi besöker er bostad och hjälper till att kreativt utnyttja er befintliga inredning, konstverk och andra tillbehör. Vår erfarna personal ansvarar för att omvandla er bostad till ett elegant, återupplivat och inbjudande objekt. Önskar ni att vi kompletterar er bostad med inredning som belysning, textilier, tavlor med mera står detta också till förfogande. Homestyling behöver inte vara dyrt. Kontakta oss för ett pris på tjänsten.


Homestaging

TG Home erbjuder även Homestaging vilket är valet för dig som har ett tomt objekt och behöver möblering samt styling. I denna helstyling ingår hembesök, styling av alla rum samt eventuella uteplatser. All möblering och inredningsdetaljer placeras i bostaden i 6 veckor. Önskar ni ett pris på vad det skulle kosta att genomföra en Homestaging av er bostad? Tveka inte att höra av er. TG Home erbjuder Homestyling i Göteborg, Homestyling i Stockholm.

Önskar ni pris på Homestyling - Hur går det till?

 ( 1 ) Efter att ni kontaktat oss diskuterar vi era behov och hur vi kan hjälpa er att lyckas öka er bostads värde genom homestyling och homestaging.
 ( 2 ) Inom 24 timmar mottager ni en detaljerad fast kostnad / pris offert.

 ( 3 ) Ett par dagar innan fotografering kommer inredningsteam med inredningen och stylar upp bostaden. Homestyling eller Homestaging slutförs i lagom tid inför fotograferingen.

 ( 4 ) Inredningsdetaljer hyra av möbler i homestyling blir kvar i er bostad i upp till 6 veckor. Under denna period kan ni i lugn och ro hålla visningar.

 ( 5 ) Inredningsteam återkommer efter bostaden är såld för att hämta den hyrda inredningen.

Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med homestying och homestaging.

PRIS DIREKT PÅ HOMESTYLING 

bottom of page