top of page

MÄKLARE I KARLSTAD

Söker ni ett helhetspaket med Homestyling, Homestaging och Mäklare i Karlstad? TG Home kan hjälpa er att kostnadsfritt upphandla mäklare och garanterar er en kompetent mäklare till det lägsta priset.

 

TG Home har varit verksam i Värmland och har genomfört hundratals helstylingar i regionen och samarbetar idag med en majoritet av alla Karlstads mäklare. Efter ni har tagit kontakt med oss genomför vi på TG Home en analys av ert objekt och därefter hänvisar vi uppdraget till den som vi anser mest lämpliga mäklare i Karlstad just för ditt objekt där pris kommer vara ett viktigt attribut.

Mäklare i Karlstad och övriga Sverige besitter olika kunskaper och är fokuserade på olika regioner och objekt. Här är det viktigt att vi väljer en mäklare som redan idag har ett upparbetat intresse där er villa eller lägenhet finns idag.

Vi för dialog med utvald mäklare, anser vi att mäklaren i Karlstad har ett tillräckligt erbjudande kommer en separat offert skickas direkt från mäklaren till er som kund. Är ni enbart intresserade av homestyling i karlstad kontakta oss så hjälper vi er.

 

DUKTIGA MÄKLARE I KARLSTAD OCH HAMMARÖ
Vi samarbetar bara med de bästa och mest välrenommerade mäklarna i Karlstad.

 

Vad utgör en duktig mäklare i Karlstad enligt oss?
 

  1. LicensIerad mäklare.

  2. En mäklare som det går att få tag på. Finns inget värre än att lämna bort bland de käraste man har och så får man intetag i personen.

  3. Ha goda samarbetsformer med städfirmor

  4. Ha valt en bra fotograf. Första intrycket kommer vara 10-10 bilder på Hemnet och det är viktigt att detta arbetet tillsammans med en bra styling gör första intrycket skarpt och inbjudande.

  5. Mäklaren själv håller i visningarna och inget läggs över på kunden.

  6. En rimlig prissättning i det lägre skiktet.

 

Bor ni inte i Karlstad eller Hammarö? Eller ni kanske inte har tid med arbetet att sälja er fastighet? TG Home är som tidigare nämt specialiserade på Homestyling och Homestaging och kan hjälpa er som kund med hela processen. Exempel på uppdrag vi kan ta på oss är a) val av mäklare, c) rensa/städa lägenhet b) visa lägenhet för mäklare c) genomföra homestyling eller homestaging d) fotografering e) se till att lägenheten är i gott skick inför visning e) flyttstäd. TG Home kan ta ett delvis eller ett helhetsgrepp över er försäljning. Ta också del av homestyling tips inför fotografering.
 

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa er att hitta en kostnadseffektiv, kompetent mäklare i Karlstad och på Hammarö. Ni når TG Home på info@tghome.se eller via telefon 070-659 00 76

 

Mäklare i Karlstad
bottom of page