top of page

HOMESTYLING I GÖTEBORG

En spekulants första fysiska eller digotala besök i en bostad är ett mycket viktigt ögonblick. Presentationen av bostaden är därför nyckeln till att verkligen göra ett bra förstaintryck på den potentiella köparen. Vi på TG Home står till tjänst för er som är i behov av Homestyling och Homestaging i Göteborg och levererar en tjänst där ni som kunder kan slappna av, luta er tillbaka och låta ert hem förvandlas med nya ögon. Kontakta oss för så tar vi snabbt fram en offert med pris för fastighet i Göteborg. För mer inspiration och detaljer, kika in på vår Instagram. Lär mer om Homestyling och Homestaging på följande länk.

Kompletterande homestyling i Göteborg
Bostaden stylas med säljarens befintliga möbler och tillsätts sedan med unika detaljer, tavlor, lampor och växter efter behov.
 

Halvstyling
Här stylar vi precis som ovan med säljarens befintliga möbler och våra mindre detaljer och tavlor, växter samt lampor. Men även med mindre möbler så som sängbord, soffbord, stolar och sidobord vid behov. Kontakta oss för ett pris på Halvstyling i Göteborg.

Homestyling i Göteborg
Detta väljer man när man har en tom bostad eller en bostad där kanske endast soffa och säng stå kvar men inget annat. Här tar vi med allt från dörrmatta till köksbord.
 

Pris på Homestyling och Homestaging i Göteborg?

( 1 ) Vi diskuterar vi era behov. Varje objekt är unikt.
( 2 ) Offert inom 24 timmar innehållande fast pris.
( 3 ) Inredningsteam styling utför homestyling & homestaging uppdrag.
( 4 ) Inredningsdetaljer och möbler blir kvar i er bostad i upp till 6 veckor. Under denna period kan ni i lugn och ro hålla visningar.
( 5 ) Inredningsteam återkommer efter bostaden är såld för att hämta den hyrda inredningen
 

Tveka inte att kontakta oss så tar vi fram en kostnadseffektivt offert och pris som beskriver uppdraget från a till ö. Vi har stor erfarenhet av Homestyling och Homestaging uppdgrag i hela Sverige. Kontakta oss på info@tghome.se eller på telefon 070 659 00 76. Läs mer om vad våra kunder säger.

Homestyling i Göteborg
bottom of page