HOMESTYLING & HOMESTAGING

INREDNINGSHJÄLP ONLINE & HOMESTYLING

Vi är ett inredningsföretag som utöver fysiska hembesök också erbjuder inredningshjälp med heminredning online såkallad internetbaserad homestyling. Behöver ni ett par nya ögon eller dedikerad översyn på ett specifikt område/rum så hjälper vårt team er gärna.
 

Detta är perfekt för dig som behöver hjälp för att skapa ditt drömhem eller behöver tips inför en försäljning Du kommer få ta bilder på rummen som du vill ha hjälp med i från olika vinklar, beskriva så detaljerat du kan vad det är du vill ha hjälp med samt fylla i ett formulär med frågor som vi behöver ha svar på. Därefter skickas en personlig Moodboard, åtgärdsplan, till dig där vi har tagit fram färger, inköp och ev möblering.

Kontakta oss för mer information eller om du har några frågor om vära onine inredningstjänster och homestyling.

 

 


 

Homestyling online – inredningshjälp online

Ska du sälja din bostad och behöver lite extra hjälp med att få till det hemma så kan vi hjälpa dig att se över allt med nya ögon genom vår tjänst homestyling online. Endel behöver hjälp med detaljerna och andra kanske vill ha en mer omgående detaljerat hjälp med planritning och inköpstips. Vi löser det åt dig, Fyll i formuläret och svara på några frågor så återkommer vi till dig med en offert på homestyling online. TG Home är er inredningshjälp online. Kontakta oss så berättar vi mer.
 

Inredare nyproduktioner

Ska du bygga nytt och behöver hjälp med materialval, färgval och möbleringen så kan vi stå till tjänst även med det. Nyproduktioner kan vara knepiga att få till ibland, så att låta någon annan se på planritningen och ge lite exempel kan vara bra för att lossa lite ideknutar. Välja rätt kulör, fondvägg eller tapet, måla alla väggar? Vissa saker kan vara bra att tänka på när du väljer färg, till och med en ”enkel” vit färg kan bli otroligt fel om man inte tänker på befintliga kulörer på lister tex. Vi vet vad som passar ihop och guidar dig mer än gärna till en harmonisk färgkarta som passar just ditt hem.
 

Inredare renovering

Om du går i tankarna på att renovera hemma och behöver ett bollplank så finns vår inredningshjälp till hands. Vi kan hjälpa dig med både materialval, vilken färg du ska välja, inspiration och mycket mer. Vill du bara att någon er över dina redan befintliga val du själv har gjort så kikar vi på det också och återkommer med våra tankar och respons. Ibland behöver man bara någon att boll lite idéer med. Tapetsera, måla, budgetrenovering, helrenovering, kök, badrum, barnrum, sovrum, inget projekt är för stort eller för litet. Fyll i vårt formulär för Renovering så får du en offert skickad till dig inom kort.

Inredare befintlig bostad

Även om du inte ska flytta eller renovera så behöver man ibland hjälp med tex möblering, inredningsval, målgruppsanpassning, höja mysfaktorn eller bara få lite nya fräscha idéer från någon annan än en själv. Det är väldigt lätt att bli hemmablind. Vi ser ditt hem med nya ögon och kan få en opartisk överblick av dina befintliga möbler och inredning samt se vad som kanske fattas eller behöver åtgärdas för att få till dina önskemål. Vi återkommer sedan inom kort med en offert till dig.

Offert

Kontakta oss i formuläret nedan återkopplar vi med en offert på inredningshjälp online och homestyling inom 24 timmar. Vi anpassar offerten efter era behov och önskemål. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ONLINE HOMESTYLING & ONLINE INREDNINGSHJÄLP

Före inredningshjölp

Efter inredningshjälp

©2020 TG Home. All rights reserved.

TG Home AB är ett inredning- och homestylingföretag som riktar sig mot privatpersoner och företag i Örebro. Inom homestyling erbjuder vi allt ifrån rådgivning, konsultationer till helstyling av tom bostad. Vi anpassar vårt erbjudande efter våra kunders önskemål och behov. Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadseffektivt homestyling & homstaging erbjudande. Söker ni homestyling tips klicka här så berättar vi mer.

Homestyling Stockholm - Homestyling KarlstadMäklare i Karlstad - Homestyling i Göteborg