top of page

HOMESTYLING & HOMESTAGING

INREDNINGSHJÄLP ONLINE

Vi är ett inredningsföretag med tusentals projekt i ryggen (privat, kontor samt hotell och restaurang) som erbjuder inredningshjälp online, så kallad internetbaserad homestyling. Behöver ni ett par nya ögon eller dedikerad översyn på ett specifikt område/rum så hjälper vårt team er gärna. Vi hjälper er om det gäller såväl att inreda er nya eller befintliga bostad oavsett budget. Vi anpassar oss efter era behov som vi kommer överens om i den inledande konsultationen och ger detaljerade beskrivningar och konkreta inköpstips för att ni skall trivas i ert nya uppgraderade hem.

Beställ inredningshjälp online

Beställ inredningshjälp online genom att klicka på någon av våra tjänster nedan. Vi kontaktar dig kort därefter och efterfrågar den information vi behöver för att köra igång med arbetet och förbereda inför den framtida dialogen. Vi erbjuder samtal via telefon eller annan önskad videotjänst som tex. Skype, Messenger, Microsoft Teams eller Zoom, helt efter vad som passar er som kund.

Alla priser gäller per rum och visas inkl moms. Efter beställning kontaktar vi er inom 24h för att komma med förslagstider när den första konsultationen kan äga rum. Har ni behov av hjälp i flera rum lägger ni till flera enheter. Vi är flexibla när det gäller leveranstider och möten så detta passar er kalender och tidpunkt.
 

Inredare nyproduktion

Ska du bygga nytt och behöver hjälp med materialval, färgval och möbleringen så kan vi stå till tjänst även med det. Nyproduktioner kan vara knepiga att få till ibland, så att låta någon annan se på planritningen och ge lite exempel kan vara bra för att lossa lite idéknutar. Välja rätt kulör, fondvägg eller tapet, måla alla väggar? Vissa saker kan vara bra att tänka på när du väljer färg, till och med en ”enkel” vit färg kan bli otroligt fel om man inte tänker på befintliga kulörer på lister tex. Vi vet vad som passar ihop och guidar dig mer än gärna till en harmonisk färgkarta som passar just ditt hem.
 

Inredare renovering

Om du går i tankarna på att renovera hemma och behöver ett bollplank så finns vår inredningshjälp till hands. Vi kan hjälpa dig med både materialval, vilken färg du ska välja, inspiration och mycket mer. Vill du bara att någon er över dina redan befintliga val du själv har gjort så kikar vi på det också och återkommer med våra tankar och respons. Ibland behöver man bara någon att boll lite idéer med. Tapetsera, måla, budgetrenovering, helrenovering, kök, badrum, barnrum, sovrum, inget projekt är för stort eller för litet. Fyll i vårt formulär för Renovering så får du en offert skickad till dig inom kort.

Inredare befintlig bostad

Även om du inte ska flytta eller renovera så behöver man ibland hjälp med tex möblering, inredningsval, målgruppsanpassning, höja mysfaktorn eller bara få lite nya fräscha idéer från någon annan än en själv. Det är väldigt lätt att bli hemmablind. Vi ser ditt hem med nya ögon och kan få en opartisk överblick av dina befintliga möbler och inredning samt se vad som kanske fattas eller behöver åtgärdas för att få till dina önskemål. Vi återkommer sedan inom kort med en offert till dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad säger våra kunder?

Sara P - "Flyttade från lägenhet till villa och behövde hjälp med att komma rätt i mitt nya hus. Huset kändes stort och jag kunde inte riktigt få till det. Hittade TG Home online och de hjälpte mig att hitta rätt med både material/färgval och möblering. Tack för hjälpen!"

--

Claus V - "Hade haft vår lägenhet till salu i flera månader, och endast mottagit skambud. Fick tips om TG Home, och hon kom med bra tips: vi skulle fixa med lite ommålning och uppfräschning av badrum, ta ut alla våra möbler och lämna över till TG Home att stå för styling. Lägenheten lämnades efter styling och nya fotos till mäklaren igen och blev sålt över ursprunglig utgångspris inom få veckor. Värt varenda krona."
--
Thomas H - "TG Home hjälpte oss som ansvarig för interiör under hela byggprocessen när vi byggde en nytt timmerhus i Sälen. Tack för alla trevliga online möten och jag vill säga att det var väldigt kostnadseffektivt och vi fick till ett väldigt fint semesterhus." 

--

Maria Ö - "Fick kontakt med företaget genom mäklaren och blev supernöjd med slutresultatet. De var noggranna och snabba. Kontakten kändes väldigt pålitlig och de var flexibla utifrån mina önskemål, vilket kändes viktigt för att det inte skulle bli onödigt dyrt. Toppen!"

--
Siw G - "TG Home style vårt hem enkel och utifrån vår stil, vilket kändes viktigt. De hade med sig egna inredningsföremål, som höjde upp vår bostads intryck. Vi är jättenöjda med deras insats." 

--

Elinor S - "Min lägenhet blev så fin att jag nästan inte ville sälja den längre. De fick bara min nyckel och fixade allt själva. Helt bekymmersfritt för mig. TACK =)"

IMG_8189_edited.jpg
Inrednningshjälp online
bottom of page