HOMESTYLING ÖREBRO

 

 

Vi på TG Home kan hjälpa er med att förbereda er bostad inför försäljning för att förbättra chanserna för fler spekulanter, fler bud och därmed ett högre försäljningspris. Vi har erfarenhet av hundratals homestylingar i Örebro. Vi erbjuder styling av tomma bostäder och även kompletterande styling av redan möblerade eller delvis möblerade bostäder. Vi tar hand om er bostad inför fotografering och även inför visningar och koordinerar fotografering med mäklaren.

Tveka inte med att kontakta oss för att få en offert. Maila till info@tghome.se eller via kontaktformuläret nedan. 

KONTAKTA OSS FÖR HOMESTYLING I ÖREBRO

Kampanj -  Just nu erbjuder vi Homestyling med garanti i Örebro. Garantin gör att om ni som kund inte får er bostad såld kostar inte stylingen något. Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret nedan så kontaktar vi er och skickar offert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HOMESTLING ÖREBRO - VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?

Anna P - "Vi beställde homstyling Örebro och sålde vår lägenhet innan visning. Tack för hjälpen med allt"


Claus V - "Hade haft vår lägenhet till salu i flera månader, och endast mottagit skambud. Fick tips om TG Home, och hon kom med bra tips: vi skulle fixa med lite ommålning och uppfräschning av badrum, ta ut alla våra möbler och lämna över till TG Home att stå för styling. Lägenheten lämnades efter styling och nya fotos till mäklaren igen och blev sålt över ursprunglig utgångspris inom få veckor. Vart varenda krona."

--
Jenny L - "TG homestylade en etta med kök inför försäljning med utmärkt resultat till en rimlig kostnad. Försäljningspriset hamnade i det övre spannet för motsvarande lägenheter i området och vi är mycket nöjda!"

--

Maria Ö - "Fick kontakt med företaget genom mäklaren och blev supernöjd med slutresultatet. De var noggranna och snabba. Kontakten kändes väldigt pålitlig och de var flexibla utifrån mina önskemål, vilket kändes viktigt för att det inte skulle bli onödigt dyrt. Toppen!"

--
Siw G - "TG Home style vårt hem enkel och utifrån vår stil, vilket kändes viktigt. De hade med sig egna inredningsföremål, som höjde upp vår bostads intryck. Vi är jättenöjda med deras insats." 

--

Elinor S - "Min lägenhet blev så fin att jag nästan inte ville sälja den längre. De fick bara min nyckel och fixade allt själva. Helt bekymmersfritt för mig. TACK =)"

©2021 TG Home. All rights reserved.

TG Home AB är ett inredning- och homestylingföretag som riktar sig till privatpersoner och företag. Inom homestyling erbjuder vi allt ifrån rådgivning, konsultationer till helstyling av tom bostad. Vi anpassar vårt erbjudande efter våra kunders önskemål och behov. Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadseffektivt homestyling & homstaging erbjudande. Söker ni homestyling tips klicka här så berättar vi mer. Vi erbjuder nu inredningstjänster online.

Homestyling Stockholm - Homestyling KarlstadMäklare i Karlstad - Homestyling i GöteborgHomestyling Örebro