top of page

HOMESTYLING STOCKHOLM - VÄL VÄRT SITT PRIS

Är det dags att sälja din bostad inför en stundande flytt? Då kan du anlita oss för homestyling i Stockholm för att öka slutpriset på din bostad.

Genom att anpassa bostaden för rätt målgrupp kan du locka fler spekulanter och få ett snabbare köpbeslut. En homestyling betalar helt enkelt sig själv eftersom du både säljer din bostad fortare och får ett högre försäljningsbelopp.

 

Vi hjälper dig att skapa tilltalande interiörer som lyfter fram det unika med din bostad. På så sätt väcks spekulanternas fantasi till liv och de kan föreställa sig själva boendes i din bostad.

 

Vi på TG Home hjälper dig med homestyling i Stockholm, inredning av offentliga miljöer och inredning av privata hem. Kontakta oss om du vill ha en gratis offert.

4 anledningar till varför du borde homestyla ditt hem

Vi erbjuder dig homestyling i Stockholm för ett bra pris. Det finns en mängd anledningar till varför du borde anlita en professionell styling av din bostad innan försäljningen.

 

Om du väljer att boka en homestyling i Stockholm kan du öka det pris som bostaden säljs för. Det är även målet med vår homestyling. Det hela sker i fyra enkla steg.

 

  1. Mer inbjudande bilder

  2. Fler spekulanter

  3. Snabbare köpbeslut

  4. Högre försäljningsbelopp

 

Dina spekulanter kommer att få två kontakter med din bostad innan de köper den. Den första kontakten sker när de ser bilder på bostaden och den andra kontakten sker vid visningen. Du anlitar oss därför för en homestyling innan bostaden fotograferas för att vi ska kunna skapa en mysig och inbjudande miljö på bilderna. Bilderna ska locka spekulanterna till att gå på visningen.

 

Stylade, inbjudande bilder lockar fler spekulanter vilket gör att fler får en andra kontakt med bostaden vid visningen. Då får de själva uppleva din bostad på plats och kan se sig själva bo i den tack vare vår noggranna styling.

 

Då fler spekulanter får upp intresset för din bostad kommer du att kunna få ett snabbare köpbeslut, fler bud och ett högre försäljningsbelopp.

 

Så stylar vi din bostad

Vi anpassar din bostad så att den ska se inbjudande ut på bilder och vid visningen, allt för att höja bostadens pris värde och pris. Det visuella är viktigt både vid bilder och vid visning, därför rekommenderar vi en homestyling i Stockholm till alla som vill öka priset på bostaden vid en försäljning.

 

Arbetsprocessen för vår homestyling i Stockholm och dess pris varierar beroende på hur din bostad ser ut och hur stor den är. Vi börjar dock med att bestämma vilken stil som passar bäst för din bostad och målgrupp.

 

Därefter stylar vi med hjälp av fina möbler, spännande konst, rätt belysning, fräscha snittblommor, väl utvalda inredningsaccessoarer och liknande. Allt väljs noggrant ut med eftertanke för att väcka intresse och bjuda in spekulanterna till att fantisera om hur de själva skulle inreda bostaden.

 

Investera i homestyling i Stockholm och öka priset med 15%

Om du investerar i vår homestyling i Stockholm så ökar bostadens pris och du får ett högre försäljningsbelopp. Det beror på att vår styling skapar en inbjudande miljö, höjer värdet och lockar fler spekulanter. En homestyling i Stockholm kan tyckas ha ett högt pris, men det är en tjänst som nästan alltid betalar sig själv eftersom bostadens slutpris ökar.

 

Generellt så får slutpriset en höjning med 7-15 % om du anlitar oss för en homestyling av din bostad. Det innebär att om din bostad säljs för 3 000 000 kr med din egen styling, så kan den säljas för mellan 3 210 000 kr och 3 450 000 kr om du anlitar oss för en professionell styling.

 

Att en professionell styling är viktig beror på att köpare ofta inte kan föreställa sig att bo i din bostad om du använder din egen privata inredning. Med en neutral styling däremot så väcks fantasin till liv.

 

Så här sker vår homestyling i 5 steg

För att öka värdet på din bostad och inreda inbjudande miljöer så har vi en noggrann arbetsprocess som tydliggör arbetet för dig som kund. På så sätt kan du känna dig trygg när du anlitar oss.

 

1. Konsultationen

Först besöker (fysiskt eller virtuellt) bostad för en 30 minuter lång konsultation. Då går vi igenom vad som behöver göras.

 

2. Du får en offert

Efter konsultationen får du inom 24 timmar en offert. Där specificeras vår homestyling i Stockholm och dess pris detaljerat.

 

3. Vi stylar din bostad

Dagen innan visning eller samma dag så kommer vi och stylar din bostad. Vi tar då med oss alla möbler, inredningsprylar och blommor som behövs för att skapa en inbjudande miljö.

 

4. Inför din visning

Du behåller all styling i din bostad så att du kan visa upp samma inbjudande miljö under visningen som spekulanterna har sett på bilderna. Vår homestyling i Stockholm ger ett högre pris om spekulanterna upplever den stylade bostaden även på plats.

 

5. Efter försäljning

Efter att du har sålt din bostad så hämtar vi all styling som vi använde.

 

Välj mellan våra 3 tjänster

Vi erbjuder dig homestyling i Stockholm för ett bra pris. Bland våra tjänster finns dessutom inredning av offentliga miljöer och inredning av privata hem. Du kan alltså kontakta oss oavsett vad du behöver hjälp med.

 

  • Inredning privata hem

  • Inredning offentlig miljö

  • Homestyling

 

Om du vill ha hjälp med att inreda ditt privata hem så hjälper vi dig med färgsättning, materialval, belysning och liknande för att skapa en trivsam hemmiljö som du kan trivas i. Vi inreder även offentliga miljöer och hjälper dig att skapa inbjudande offentliga rum där kreativitet, trivsel och arbetsglädje kan flöda. Homestylingen hjälper dig om du vill sälja en bostad eller fastighet och har som mål att öka värdet på din bostad.

 

Vad är priset på homestyling i Stockholm?

Vad har homestyling i Stockholm för pris? Det är svårt att ge ett direkt svar på, allt beror nämligen på hur just din bostad ser ut.

 

Vi startar med en konsultation för att kunna bedöma den miljö vi ska inreda och hur mycket möbler och inredningsdetaljer som krävs för att skapa en inbjudande miljö för köparna i rätt målgrupp.

 

Priset baseras bland annat på bostadens och tomtens skick, om en trädgård eller altan ska stylas, om bostaden ligger högt upp med/utan hiss, hur många möbler och inredningsdetaljer som behöver användas etcetera. Vår konsultation är därför viktig både för dig och för oss för att vi ska kunna ge dig en korrekt och tydlig prisuppgift.

 

Prislista Homestyling Stockholm

I vår prislista finner du ett uppskattat pris för vår homestyling i Stockholm. Efter vår konsultation kan vi ge dig en exakt offert för just din bostad.

 

Cirka priser på Homestyling i Stockholm

Homestyling 1:a - 19 900 Kr

Homestyling 2:a -  21 900 Kr

Homestyling:3:a - 23 900 Kr
Villa: Från 30 000 Kr

Är ni i behov av att styla er bostad inför en kommande försäljning? Vi kan hjälpa er med professional Homestyling och Homestaging i Stockholm till ett bra pris och har hundratals projekt i ryggen och vet vad som krävs för att skapa en tilltalande miljö på både bild och i verkligheten. Vårt ingångsvärde i alla våra projekt är att skapa ett maximalt transaktionsvärde vid avyttringen av er bostad.
 

Vi på TG Home tar ett helhetsansvar för Homestyling Stockholm där ni som kund kan njuta av hur ert hem ansvarsfullt förändras där nya ytor och funktioner framhävs.
 

Genom att välja oss för Homestyling Pris i Stockholm tar vi ansvar för planering, logistik/transport och inredning som tex möbler, textilier, tavlor och belysning. Vi erbjuder styling för möblerade samt tomma bostäder. 

Söker ni Homestyling i Huddinge, Solna, Sollentuna, Nacka? Klicka på undersidorna för mer information.

homestyling_kök_4.jpeg
homestyling_sovrum_3.jpeg
homestyling_arbetsplats_1.jpeg
homestyling_bricka_1.jpeg
bottom of page