top of page

HOMESTYLING & HOMESTAGING

HOMESTYLING NACKA

Om du vill öka din vinst när du säljer din bostad i Nacka, då är det ett givet val att anlita en professionell homestylist. Ett hem som är stylat inför fotografering och visning säljs nämligen för en mycket högre slutsumma än en ostylad bostad.

 

Om du anlitar oss på TG Home för homestyling i Nacka kan du räkna med att få 7-15 % mer för din bostad än om du säljer den ostylad. Vi vet nämligen vad potentiella köpare letar efter i din bostad och hur du på bästa sätt framställer den som deras drömbostad.

 

Vi hjälper dig att få din bostad att kännas ljus, luftig och attraktiv. Allt genom att rätt möblering, fräscha blommor, väl utvald konst och fina inredningsprylar. På så sätt får du inte bara en bostad som lockar tusentals klick på Hemnet, utan du får även en rejäl skjuts i antalet potentiella köpare som kommer på bostadens visningar.

 

Öka bostadens värde med en homestyling i Nacka

Vi har arbetat med homestyling i Nacka i många år och därför vet vi vad potentiella köpare i detta område letar efter. Vi kan med enkla medel få din bostad att tilltala dem och känna att dem direkt vill lägga ett bud.

 

Tack vare vår långa erfarenhet av homestyling i Stockholm så har vi dessutom den rätta erfarenheten av att koordinera med fotografer så att de tar så inbjudande bilder som möjligt av ditt hem. Allt för att öka dina chanser att få din bostad såld och för att du ska få ut ett bättre pris. Om din stylade bostad av någon anledning inte skulle bli såld behöver du inte betala någon avgift för stylingen. Så säkra är vi på att vår styling kommer att hjälpa dig med din bostadsförsäljning.

 

Du betalar givetvis ingenting innan din bostad är såld och du får behålla alla inredningsprylar och all styling även under visningen. På så sätt får alla potentiella köpare uppleva samma fina bostad som de såg på bilderna och deras positiva känsla av bostaden bekräftas.

 

Vår arbetsprocess under en homestyling i Nacka

Så snart du har bestämd dig för att anlita oss på TG Home för en homestyling i Nacka så sätter vi igång med vårt arbete. Allt börjar dock med att du får en offert som du sedan accepterar. På så vis är vi överens om totalpriset och alla parter är nöjda.

 

Du skickar sedan in bilder och eventuellt videor av din bostad till oss, så att den professionella stylist som har hand om ditt hem kan se vad som behöver åtgärdas och förbättras. Vid behov kan vi även göra ett hembesök för att få rätt uppfattning om bostaden. Vi koordinerar sedan datum för styling och fotografering. När du lämnar din bostadsnyckel i våra trygga händer så kan du lita på att vi levererar ett bra resultat som når upp till dina förväntningar.

 

Vi väljer noggrant ut vilka föremål och vilken styling som behövs och packar ner och tar med allt inför den stora dagen då vi utför själva stylingen. När bostaden är stylad och redo så är vårt mål att den ska kännas avpersonifierad, rymlig, luftig och ljus. Allt för att attrahera så många potentiella köpare som möjligt och generera gott om klick och visningar online.

 

Din bostad får behålla all styling under både fotograferingen och visningen, på så sätt möts köparna av samma fina bostad på visningen som de såg på bilderna. Du kan även boka till en extra visningsstyling om du vill att vi kommer och förbereder din bostad inför just visningen. Det är bra om det går lång tid mellan fotograferingen och visningsdagen.

 

Vår homestyling i Nacka når sitt slutresultat när bostaden är såld, och då kommer vi förbi och plockar bort all styling och gör rent efter oss.

 

Vi skapar dina potentiella köpares drömbostad

När du anlitar oss för homestyling i Nacka skapar vi en plan för din bostad med hjälp av bilder och videor på den. Vi tar fram all den dekoration och inredning som krävs för att skapa en komplett inredning av hemmets alla rum. Belysning, mattor, kökssaker, och prydnadssaker kompletterar din befintliga inredning och kan stå kvar i upp till sex veckor.

 

Vi stylar inte bara din bostad, utan hjälper dig även med din trädgård och/eller balkong vid stylingen. Vid en styling ger vi alltid en tydlig offert och vår detaljerade arbetsprocess gör det enkelt för dig som kund att veta vad som kommer att hända härnäst.

 

Idag är det nästan obligatoriskt att anlita en professionell homestyling i Nacka. I detta område råder det nämligen stor konkurrens om köparna och det finns gott om objekt ute i hela Stockholm. Just därför gäller det att få till fina bilder som sticker ut och tilltalar köparna. Allt för att locka dem till att komma på en visning.

 

Vi har lång erfarenhet av att utföra homestyling i Nacka och med över 1 500 projekt i vår ryggsäck så har vi även gott om nöjda kunder. Vi håller inte bara en tät kontakt med dig som kund, utan även med den fotograf som ska fotografera ditt hem. Vi vet nämligen att fotografiernas vinklar är minst lika viktigt som stylingen och vi stylar bostaden just inför att den ska se så bra ut på bild som möjligt.

 

Därmed koordinerar vi mäklarfotograferingen med fotografen för att ta fram och visa upp din bostads vackra sidor och få fram attraherande bilder. Vi fångar helt enkelt hela din bostad ur den rätta vinkeln.

 

Få hjälp med styling och projektkoordinering

Om du vill ha hjälp med homestyling i Nacka så kan du kontakta oss på TG Home så hjälper vi dig att skapa dina framtida köpares drömbostad. Helt enkelt en bostad som de direkt vill köpa så snart de kliver in genom dörren.

 

Med en professionell förstklassig styling kommer de att känna sig som hemma, allt tack vare att vi har rensat bort, flyttat om, möblerat annorlunda och dekorerat med väl valda inredningsdetaljer för att skapa en känsla av rymd, luft och ljus.

 

Du kan kontakta oss via mejl eller telefon för att få hjälp med projektkoordinering, styling och goda råd längs vägen mot försäljningen av din bostad. Om du inte är redo att boka en styling direkt så kan du ringa in till oss för en konsultation där vi mer ingående beskriver hur vi utför en homestyling och vad du kan förvänta dig för resultat.

 

För de potentiella köparna som vill köpa en bostad i Nacka handlar allt om känslan. De vill direkt känna sig som hemma och känna att det är i just din bostad som de ska bo. Den känslan kan vi hjälpa dig att skapa.

Se också våra sidor om Homestyling i Solna, Sollentuna, Huddinge, Sundbyberg, Bromma

Homestyling i Nacka
Nacka Homestyling
Nacka Sovrum Homestyling
bottom of page