top of page

HOMESTYLING & HOMESTAGING

HOMESTYLING SOLLENTUNA

Ska du flytta och vill ha hjälp med att förbereda din bostad inför fotograferingen och visningarna? Då kan du kontakta oss på TG Home. Vi erbjuder nämligen homestyling i Sollentuna.

 

Genom att visa upp en stylad bostad på bilder så kommer du att locka många fler potentiella köpare till visningarna. På så sätt kan du förvänta dig att snabbare sälja din bostad och dessutom finns det en bra chans att du får ett högre slutbud.

 

Våra duktiga stylister har mångårig erfarenhet av såväl homestaging som homestyling i Sollentuna och kan förvandla din bostad till de potentiella köparnas drömhem.

 

5 fördelar med att styla bostaden inför en försäljning

Idag anlitar allt fler säljare en professionell stylist för homestyling i Stockholm. Det innebär att de objekt som finns på Hemnet och mäklarsidor är stylade för att vara attraktiva för köpare. Om du vill att din bostad ska generera många klick och locka mycket folk till visningen så rekommenderar vi dig därför att även du anlitar en stylist. Det råder nämligen en hård konkurrens på bostadsmarknaden och det gäller att sticka ut och visa upp en neutral och presentabel bostad.

 

De fem största anledningarna till att anlita oss för homestyling i Sollentuna är:

  1. Vi avpersonifierar din bostad och gör en attraktiv

  2. Vi ger bostaden ett neutralt utseende

  3. Vi hjälper dig att attrahera en stor målgrupp

  4. Vi gör din bostad mer lättsåld

  5. Vi ökar transaktionsvärdet på din bostad

 

Vi hjälper dig att avpersonifiera din bostad genom att rensa bort och ställa undan personliga föremål och familjefotografier. Med hjälp av en avpersonifierad bostad med neutral inredning så blir det enklare för spekulanter att föreställa sig själva boendes i ditt hem. Då kan de enklare fantisera om hur de själva skulle inreda.

 

Efter en styling så lockas allt fler spekulanter till visningen av din bostad. Många anlitar hjälp med homestyling i Sollentuna och du kommer inte bara att få fler klick och spekulanter, utan även ett högre slutbud då allt fler lockas till att ge sig in i budgivningen. Din bostad blir alltså mer lättsåld samtidigt som den får ett högre transaktionsvärde. En stylad bostad blir i genomsnitt såld för ett 7-15 % högre belopp än en ostylad bostad.

 

Hur går en homestyling till?

Om du vill boka en homestyling i Sollentuna eller övriga Stockholm av oss så börjar vi med att ge dig en gratis offert. Då får du en tydlig översikt av vad vår tjänst kommer att kosta dig och givetvis finns det inga dolda avgifter. När du har accepterat offerten så sätter vi igång med planeringen.

 

Vi går igenom foton och videor av din bostad för att planera hur vi på bästa sätt kan möblera, inreda och styla den till perfektion inför fotograferingen och visningarna. Vid behov kan vi även göra ett hembesök för att få en bättre uppfattning av ditt hem.

 

När det är dags för själva stylingen så hämtar vi din nyckel och tar med oss all inredning som behövs. Beroende på utgångsläget så kan vi bland annat ta med konst, mattor, belysning, köksprylar, badrumssaker, inredningsdetaljer och fina möbler. Helt enkelt allt som behövs för att skapa en neutral och harmonisk inredning som lockar fram spekulanternas fantasi om att bo i din bostad.

 

Vi stylar din bostad under två dagar och koordinerar sedan med fotografen för att få till bilder ur de bästa vinklarna. Allt för att framhäva ditt hem bästa sidor och fördelar. Efter fotograferingen får du behålla all styling i hemmet även under visningsdagarna. På så sätt får köparna se samma hem på visningen som de såg på bilderna. Då förstärks den positiva känsla som de fick vid det första intrycket. Vi erbjuder även tilläggstjänsten visningsstyling om du vill att vi bättrar på stylingen inför visningsdagarna. Det är ett bra komplement till vår homestyling i Sollentuna.

 

När du meddelar oss att din bostad är såld så kommer vi och hämtar all styling och städar upp efter oss.

 

Vad kostar en homestyling i Sollentuna?

En vanlig fråga när säljare vill boka en homestyling i Sollentuna av oss är ”vad kostar det?” och det är en svår fråga att svara på. Priset för vår tjänst är nämligen baserad på hur stor din bostad är och hur mycket styling som krävs.

 

Om din bostad redan är möblerad så utgår vi från den befintliga möbleringen och tar bara med oss de detaljer som behövs för att skapa en tilltalande och harmonisk bostad. Då kan du boka vår tjänst för homestyling. Om din bostad däremot är helt tom eftersom du redan har flyttat ut, då bokar du vår tjänst för homestaging. Då tar vi med oss både inredningsdetaljer och möbler att fylla bostaden med.

 

Kontakta oss gärna för att få en gratis offert. I vår helhetslösning ingår styling av bostadens alla rum, inklusive eventuella uteplatser.

 

Ta del av vår försäljningsgaranti och betala först efter försäljningen

Vi brukar säga att vår tjänst i slutänden betalar sig själv. Eftersom de flesta kunder får en värdeökning och ett högre slutbud efter en styling så kommer vår stylingavgift alltså att bli betald av stylingen.

 

Hos TG Home utför vi uppdrag över hela Stockholm och vi är så pass säkra på att vår styling kommer att få din bostad såld att vi erbjuder en försäljningsgaranti.

 

Vår försäljningsgaranti innebär att du inte behöver betala något för vår styling om din bostad inte blir såld efter 12 veckor på Hemnet. Om du väljer att pausa din bostad så pausas även garantin. Betalar gör du dessutom först när bostaden blir såld.

 

Därför ska du välja TG Home för homestyling i Sollentuna

På TG Home känner vi en stor passion för inredning av styling av bostäder av offentliga lokaler. Vi har lång erfarenhet av homestyling i Sollentuna och övriga Stockholm och har stor kunskap om bostadsmarknaden. Därför vet vi vad potentiella köpare vill se och känna när de ser fotografier och kliver in genom dörrarna på en visning.

 

Med över 1 500 lyckade projekt så har vi lyft våra kunders bostäder till nya dimensioner och skapat attraktiva objekt som snabbt blivit sålda.

 

Vi sköter hela arbetsprocessen från idé och planering till genomförande. Vi tar fram den bästa inredningen och koordinerar bostadsfotograferingen med fotografen för att visa upp din bostad ur de bästa vinklarna.

 

Boka oss för en styling av ditt hem

Behöver du hjälp med att förvandla din lilla lya till en ljus drömbostad som känns rymlig? Kontakta oss på TG Home så hjälper vi dig att göra din bostad attraktiv på bostadsmarknaden.

 

Vi tar oss an stylinguppdrag av alla storlekar och inga projekt är för små eller för stora för oss. Du når oss enkelt via mejl eller telefon och vi svarar gärna på frågor om våra tjänster.

Söker ni Homestyling i Solna klicka här

Styling Sollentuna
Homestyling Sollentuna
Soverum Homestyling Sollentuna
bottom of page