INREDNINGSTJÄNSTER

Stylist Table and Plants
Stylist Book Case

Skall du sälja din bostad? TG Home erbjuder homestyling av såväl tomma som möblerade bostäder och hjälper er med att förbereda er bostad inför försäljning för att förbättra chanserna för fler spekulanter, fler bud och därmed ett högre försäljningspris. Vi arbetar tätt samman med både mäklare och fotograf.

Läs mer om Homestyling & Homestaging här.

TG Home erbjuder inredningshjälp till privatpersoner i Sverige. Vi kan hjälpa er med både nybygge och renoveringsprojekt som konsult eller rådgivare och vägleda er när det kommer till materialval, belysning, inredning både inom interiör och exteriör.  Ta kontakt med oss så kan vi anpassa en offert efter era behov.

Läs mer om om Inredning privata hem

©2021 TG Home. All rights reserved.

TG Home är ett inredning- och homestylingföretag som riktar sig till privatpersoner och företag i Stockholm, Örebro, Karlstad och Oslo. Inom homestyling erbjuder vi allt ifrån rådgivning, konsultationer till helstyling av tom bostad. Vi anpassar vårt erbjudande efter våra kunders önskemål och behov. Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadseffektivt homestyling & homstaging erbjudande. Söker ni homestyling tips klicka här så berättar vi mer. Vi erbjuder nu inredningstjänster online.

Homestyling Stockholm - Homestyling KarlstadMäklare i Karlstad - Homestyling i GöteborgHomestyling Örebro