top of page

HOMESTYLING I KARLSTAD

En spekulants första intryck och besök av en bostad är ett mycket viktigt ögonblick. Presentationen av bostaden är därför nyckeln till att verkligen göra ett bra förstaintryck på den potentiella köparen. Vi på TG Home står till tjänst för er som är i behov av Homestyling och Homestaging i Karlstad och levererar en tjänst där ni som kunder kan slappna av, luta er tillbaka och låta ert hem ses med nya ögon. Söker ni även efter en mäklare i karlstad kan ni göra en förfrågan till oss så skall vi se i vårt kontaktnät efter ett bra och kostnadseffektivt alternativ.

Vår styling lyfter fram ditt hems bästa funktioner och egenskaper så att potentiella köpare kan se sig själva leva och bo just där. När man stylar inför en försäljning är det viktigt att neutralisera bostaden utan att ta bort för mycket själ. Vi använder en neutral färgkarta för att nå ut till så bred målgrupp som möjligt.

Som köpare ska man kunna gå in i en bostad och se sig själv bo där med sina egna saker och ska då inte störas av säljarens stil. Därför at det viktigt att personliga tillhörigheter tas bort samt att man rensar bort småsaker som lätt blir röriga för ögat, ju mindre av detta desto lättare är det för köparen att kunna sätta sin egen prägel på bostaden.

På TG Home erbjuder vi professionell och prisvärd Homestyling samt Homestaging i Karlstad. Vi förvandlar vardagliga och tomma bostäder till varma, inbjudande hem med det lilla extra för att göra bostaden mer attraktiv för köpare.

I dagens marknad har Homestyling och Homestaging blivit en nödvändighet snarare än en lyxtjänst. Inget hem är den andra likt och därför skräddarsyr vi stylingen till just din bostad för att få bästa resultat. Vi jobbar för att lyfta varje rum till sitt bästa för en snabbare och mer lönsam försäljning.

HOMESTYLING I KARLSTAD - GRATIS OFFERT

Tack! Meddelande skickat.

VARFÖR HOMESTYLING I KARLSTAD?

När det kommer till varför man ska välja homestyling så är det inte svårare än att tänka på det som en tävling. När du ska sälja din bostad så tävlar du faktiskt mot andras hem om vilken bostad som köparen kommer att välja. Då är det viktigt att just din bostad har det lilla extra som gör att den sticker ut från mängden och får en potentiell köpare att minnas ditt hem, känna sig som hemma och kunna leva sig in i hur det faktiskt är att bo just där.
 

Målet är att med homestyling i karlstad nå ut och skilja just din bostad från alla andra bostäder som funktionellt sett är likvärdiga. Man vill även få köpare att känna sig trygga och bekväma i bostaden vilket i sin tur leder till snabbare försäljning och högre pris. Bostaden ska vara minnesvärd för köparen, man vill inte att bostaden ska associeras till ”det var för mörkt" eller "det var för trångt" utan istället ska en köpare minnas det positiva så som ”de öppna stora ytorna i köket”.

Varför man inte ska styla sitt eget hem själv.

Det finns en sak som du själv som säljare aldrig kan jämföra mot att anlita ett proffs, och det är objektivitet. Ett hem är fyllt med minnen och känslor och som säljare blir man lätt hemmablind. Detta gör det nästintill omöjligt att se objektivt på sin bostad samtidigt som man ska marknadsföra det för försäljning. Nya ögon är det bästa och det är där vi kommer in och hjälper till. Vi kan se vad som behöver lyftas fram och vad som behöver ändras på.

En homestyling av en tom bostad gör faktiskt att det känns större! Köparen får en ide om hur man kan möblera, vad som får plats och hur rummet känns.

Ett nytt lager färg gör otrolig skillnad. Kostnaden är liten, bostaden känns otroligt mycket fräschare och köpare behöver aldrig se skavanker som trasig tapet eller fläckiga väggar. Det ska vara fräscht och rent! Då känner sig köpare trygga och bekväma. Vill du veta mer hur vi jobbar? Läs vår huvudsida om Homestyling & Homestaging här

Är ni behov av Homestyling & Homestaging i Karlstad tveka inte att kontakta oss så berätta vi mer om hur vi kan hjälpa er. Vi erbjuder också Homestyling i Göteborg. Ni når oss via kontaktformuläret på denna sida eller på e-post info@tghome.se eller på 070-659 00 76.​

IMG_3460.JPG
Tghome2.png
Foto%202020-06-10%2018%2033%2024_edited.

 
HUR FUNGERAR DET?

( 1 ) Vi diskuterar era behov.


 ( 2 ) Offert inom 24 timmar. 
 

 ( 3 ) Inredningsteam planerar, packar och stylar inför fotografering och visningar.
 

 ( 4 ) Inredningsdetaljer och möbler blir kvar i er bostad i upp till 6 veckor. Under denna period kan ni i lugn och ro hålla visningar.
 

 ( 5 ) Inredningsteam återkommer efter bostaden är såld för att hämta inredningen.
 

Kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa er med Homestyling och Homestaging i Karlstad.

bottom of page