top of page

HOMESTYLING STOCKHOLM

Behöver ni hjälp med homestyling av er bostad inför försäljning? Vi hjälper er med att maximera ert bostadsvärde. 

Julerbjudande! Styla med oss innan jul och behåll inredningen i upptill 10 veckor.

Fyll i formuläret nedan för en snabb och gratis homestyling offert. 

Typ av bostad
Finns hiss?
Hur är bostaden möblerad vid start av styling
Har bostaden någon uteplats/balkong?
homestyling_kök_stockholm.jpg
homestyling_byrå_växt_böcker_korall_


BÄSTA HOMESTYLING & HOMESTAGING MED HELHETSANSVAR

 

Är ni i behöv av stylinghjälp inför kommane försäljning av er bostad? Vi på TG Home kan hjälpa er med professional Homestyling i Stockholm och har hundratals projekt i ryggen och vet vad som krävs för att skapa en tilltalande miljö inför både fotografering samt visningar. Vi hjälper er med att skapa ett maximalt transaktionsvärde vid avyttringen av er bostad. Vi på TG Home tar ett helhetsansvar för Homestyling Stockholm där ni som kund kan njuta av hur ert hem ansvarsfullt förändras där nya ytor och funktioner framhävs. Genom att välja oss för Homestyling i Stockholm tar vi ansvar för planering, kontakt med mäklare och fotograf samt inredning som tex. möbler, textilier, tavlor och belysning. Vi erbjuder homestyling för möblerade samt tomma bostäder. 

Homestyling Stockholm – En konkurrensfördel!

När ni skall sälja er bostad gör ni detta i direkt konkurrens med alla andra objekt som är ute på marknaden. Ett första intryck är viktigt och det första intrycket sker ofta redan på Hemnet och genom en viral spridning. Vi anser att det är viktigt att skapa ett objekt där kunden mentalt önskar att flytta in redan på visningsdagen.

 

Varför Homestyling eller Homestaging i Stockholm?

Det är viktigt att framhäva sin bostad på bästa sätt i både bildform och i verkligheten för att få till en så hög exponering som möjligt. Det är genom en hög exponering (visningar & delningar) på Hemnet som ni som kund får ett högre intresse och därmed fler spekulanter och möjligheten till flera och högre bud. Söker ni vad det kostar att genomföra en homstyling i Stockhom. Läs mer här om Homestyling Stockholm Pris.
 

Fungerar Homestyling och Homestaging? Vad är priset?

Om ni tvivlar på att det inte är fördelaktigt att framhäva positiva attribut av er bostad samt göra den modern och trevligt inredd för slutpriset i er försäljning kan ni läsa följande artikel på Hemnet. Vi på TG Home har under flera år hjälpt både privatpersoner och företag att överträffa förväntningar så om ni frågar oss så skulle vi aldrig sälja en tom eller iordninggjord bostad. Ring oss gärna så tar vi fram ett pris och berätta vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. TG Home erbjuder också Homestyling i Göteborg.

Vad säger våra kunder?

Nina R - "Vi anlitade TG Home för att styla vårt hem inför försäljning av vår villa. Villan blev såld långt över förväntan redan innan visning. Vi lämnade över nyckeln till TG Home och allt gick enligt plan, super service och bra kommunikation hela vägen"

--

Jenny L - "TG Home stylade en etta med kök  inför försäljning med utmärkt resultat till en rimlig kostnad. Försäljningspriset hamnade i det övre spannet för motsvarande lägenheter i området och vi är mycket nöjda!"

--

Maria Ö - "Fick kontakt med företaget genom mäklaren och blev supernöjd med slutresultatet. De var noggranna och snabba. Kontakten kändes väldigt pålitlig och de var flexibla utifrån mina önskemål, vilket kändes viktigt för att det inte skulle bli onödigt dyrt. Toppen!"

--
Siw G - "TG Home stylade vårt hem enkelt och utifrån vår stil, vilket kändes viktigt. De hade med sig egna inredningsföremål, som höjde upp vår bostads intryck. Vi är jättenöjda med deras insats." 

--

Elinor S - "Min lägenhet blev så fin att jag nästan inte ville sälja den längre. De fick bara min nyckel och fixade allt själva. Helt bekymmersfritt för mig. TACK =)"

KONTAKTA OSS OM DU ÖNSKAR HOMESTYLING I STOCKHOLM

Är ni i behov av Homestyling i Stockholm tveka inte att kontakta oss så berätta vi mer om hur vi kan hjälpa er. Ni når oss via kontaktformuläret på denna sida eller på e-post info@tghome.se eller på 070-659 00 76.

homestyling barnrum stockholm
homestyling kök stockholm
homestyling vardagsrum stockholm
homestyling fönster stockholm
homestyling kompletterande stockholm
bottom of page