HOMESTYLING STOCKHOLM

Är ni i behov av att styla er bostad inför en kommande försäljning? Vi kan hjälpa er med professional Homestyling och Homestaging i Stockholm till ett bra pris och har hundratals projekt i ryggen och vet vad som krävs för att skapa en tilltalande miljö på både bild och i verkligheten. Vårt ingångsvärde i alla våra projekt är att skapa ett maximalt transaktionsvärde vid avyttringen av er bostad.
 

Vi på TG Home tar ett helhetsansvar för Homestyling Stockholm där ni som kund kan njuta av hur ert hem ansvarsfullt förändras där nya ytor och funktioner framhävs.
 

Genom att välja oss för Homestyling i Stockholm tar vi ansvar för planering, logistik/transport och inredning som tex möbler, textilier, tavlor och belysning. Vi erbjuder styling för möblerade samt tomma bostäder. 

BRA PRIS PÅ HOMESTYLING STOCKHOLM 


Kampanj -  Just nu erbjuder vi Homestyling med garanti i Stockholm. Om bostaden inte blir såld, bjuder vi på homestylingkostnaden. Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret nedan så skickar vi en offert innehållande garantin. 

Få kostnadsfritt prisförslag på Homestyling eller Homestaging

Typ av bostad
Finns hiss?
Hur är bostaden möblerad vid start av styling
Har bostaden någon uteplats/balkong?


BÄSTA HOMESTYLING & HOMESTAGING MED HELHETSANSVAR

 

Homestyling Stockholm – En konkurrensfördel!

När ni skall sälja er bostad gör ni detta i direkt konkurrens med alla andra objekt som är ute på marknaden. Ett första intryck är viktigt och det första intrycket sker ofta redan på Hemnet och genom en viral spridning. Vi anser att det är viktigt att skapa ett objekt där kunden mentalt önskar att flytta in redan på visningsdagen.

 

Varför Homestyling eller Homestaging i Stockholm?

Det är viktigt att framhäva sin bostad på bästa sätt på både bild och i verkligheten för att få till en så hög exponering som möjligt. Det är genom en hög exponering (visningar & delningar) på Hemnet som ni som kund får ett högre intresse på eventuell visning. Söker ni vad det kostar att genomföra en homstyling i Stockhom. Läs mer här om Homestyling Stockholm Pris.
 

Fungerar Homestyling och Homestaging? Vad är priset?

Om ni tvivlar på att det inte är fördelaktigt att framhäva positiva attribut av er bostad samt göra den modern och trevligt inredd för slutpriset i er försäljning kan ni läsa följande artikel på Hemnet. Vi på TG Home har under flera år hjälpt både privatpersoner och företag att överträffa förväntningar så om ni frågar oss så skulle vi aldrig sälja en tom eller iordninggjord bostad. Ring oss gärna så tar vi fram ett pris och berätta vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. TG Home erbjuder också Homestyling i Göteborg.

Vad säger våra kunder?

Jenny L - "TG Home stylade en etta med kök  inför försäljning med utmärkt resultat till en rimlig kostnad. Försäljningspriset hamnade i det övre spannet för motsvarande lägenheter i området och vi är mycket nöjda!"

--

Maria Ö - "Fick kontakt med företaget genom mäklaren och blev supernöjd med slutresultatet. De var noggranna och snabba. Kontakten kändes väldigt pålitlig och de var flexibla utifrån mina önskemål, vilket kändes viktigt för att det inte skulle bli onödigt dyrt. Toppen!"

--
Siw G - "TG Home style vårt hem enkel och utifrån vår stil, vilket kändes viktigt. De hade med sig egna inredningsföremål, som höjde upp vår bostads intryck. Vi är jättenöjda med deras insats." 

--

Elinor S - "Min lägenhet blev så fin att jag nästan inte ville sälja den längre. De fick bara min nyckel och fixade allt själva. Helt bekymmersfritt för mig. TACK =)"

Är ni behov av Homestyling i Stockholm tveka inte att kontakta oss så berätta vi mer om hur vi kan hjälpa er. Ni når oss via kontaktformuläret på denna sida eller på e-post info@tghome.se eller på 070-659 00 76.