top of page

HOMESTYLING & HOMESTAGING

HOMESTYLING SOLNA

Är det dags att sälja din bostad? Vi på TG Home hjälper dig med homestyling i Solna och övriga områden i Stockholm. Genom att presentera en stylad lägenhet på bilder och visning kan du göra ditt hem mycket attraktivt på bostadsmarknaden. På så sätt kan du få många intresserade spekulanter och en positiv budgivning.

 

Vi har lång erfarenhet av att skapa värdeökande transaktioner genom välstylade hem. Om du lägger din bostad i våra trygga händer så tar vi hand om all koordinering och all styling som behövs för att skapa en ljus och luftig bostad som attraherar potentiella köpare att komma på visning och lägga ett bud.

 

Hos oss får du en riskfri försäljning genom vår försäljningsgaranti. Våra duktiga stylister har utfört homestyling i Solna under många år och vet exakt vad köpare i detta område letar efter i sin blivande bostad.

 

Därför ska du homestyla bostaden i Solna inför en försäljning

Idag anlitar de flesta säljare erfarna stylister för homestyling i Stockholm. Det råder nämligen hård konkurrens på bostadsmarknaden och det gäller att bostaden sticker ut på Hemnet och lockar många att klicka sig in på bostadsannonsen. Här är bilderna ett mycket viktigt verktyg och det är framförallt välstylade bilder tagna ut rätt vinkel som får folk att ta sig iväg till bostadens visning.

 

En stor anledning till varför du bör styla din bostad inför försäljningen är för att du på så sätt gör den mer lättsåld. Antalet intresserade spekulanter ökar om du visar upp en bostad som har en neutral inredning och som är avpersonifierad. Genom att låta oss rensa bort personliga föremål och familjefotografier så blir det enklare för spekulanterna att föreställa sig själva boendes i din bostad.

 

Med en stylad bostad så ökar också chansen att du tar hem en stor vinst när du säljer din bostad. Stylade bostäder brukar nämligen få ett slutbud som är 7-15 % högre jämfört med en ostylad bostad. Om du bokar en homestyling i Solna av TG Home kan du alltså förvänta dig att få en värdeökande transaktion och ett mycket bra slutbud.

 

Det är lätt att bli hemmablind för sin egen bostad. Därför är det svårt att på egen hand styla den inför fotografering och visning. Det gäller att rensa bort rätt föremål och fylla ut med neutral inredning för att skapa en tilltalande och harmonisk känsla. Vi hjälper dig med allt från inredningsprylar till rätt möblering och belysning för att skapa en känsla av rymd, ljus och luftighet.

 

Så här går vår homestyling till

Vår homestyling sker i ett fåtal enkla steg och vi har en tydlig arbetsprocess så att du som kund vet exakt vad som kommer att hända. När du har bokat en homestyling i Solna av oss så ber vi dig att skicka in bilder och videor av din bostad för att vi ska kunna bilda oss en uppfattning om vilken sorts styling som behövs. Vi kan även göra hembesök om det behövs.

 

Vi väljer därefter noggrant ut den styling som behövs och tar med oss den till din bostad under stylingdagen. Innan dess har vi hämtat ut din nyckel så att du inte behöver befinna dig i hemmet när vi arbetar. Vi koordinerar sedan med fotografen för att hen ska ta bilder ur de bästa vinklarna och framställa bostaden som fin och rymlig.

 

Efter att fotograferingen är utförd så får stylingen stå kvar tills det är dags för visning. På så sätt får dina potentiella köpare uppleva samma stylade bostad som de såg på bild. Då förstärks deras första intryck och de blir positivt inställda till din bostad.

 

När du meddelar oss att bostaden har blivit såld så kommer vi och hämtar all styling och städar upp efter oss. Därefter lämnar vi tillbaka nyckeln och du betalar oss för vår utförda tjänst.

 

Vad kostar en homestyling i Solna?

Vad en homestyling i Solna kostar beror på hur din bostad ser ut och dess storlek. I vår tjänst ingår det att vi stylar alla rum i bostaden, från kök och badrum till vardagsrum. Vi kan även styla tillhörande trädgård och uteplatser för att skapa en enhetlig känsla i hela bostaden.

 

Kontakta oss gärna för att få en gratis offert där vi räknar ut vad det skulle kosta att boka en homestyling i Solna av oss. Om du skulle ha en helt tom bostad så kan vi istället erbjuda tjänsten homestaging. Vi erbjuder även tilläggstjänsten visningsstyling om du vill att vi kommer och stylar din bostaden igen inför visningsdagarna.

 

Varför välja TG Home för en homestyling i Solna?

Vi på TG Home har mångårig erfarenhet av att erbjuda homestyling i Solna och övriga Stockholm. Vi har slutfört över 1 500 lyckade projekt och har många nöjda kunder som referenser.

 

Våra stylisters långa erfarenhet säkerställer att de vet exakt hur din bostad ska möbleras och inredas för att få fram alla bostadens fördelar. Vi vet även vad spekulanter i Solna letar efter och vill ha i en bostad och vi kan styla din bostad för att göra den attraktiv för en stor målgrupp.

 

Genom att kombinera färg, form, styling, möbler, mattor, inredningsdekorationer och rätt belysning så kan vi förvandla din bostad till dina spekulanters drömhem.

 

Låt oss koordinera och styla din bostad

Vid bokningen så börjar vi med att skicka dig en tydlig offert. Du kommer alltså inte att stöta på några tveksamma avgifter när du anlitar oss på TG Home för din homestyling i Solna. Därefter så sätter vi direkt igång med att planera inför stylingen av din bostad. Eftersom stylingen finns kvar i bostaden under såväl fotograferingen som visningen så kommer dina potentiella köpare att få ett mycket bra intryck av bostaden.

 

TG Home åtar sig uppdrag i hela Stockholm och om du vill boka tid för en homestyling i Solna så är det bara att kontakta oss via telefon eller mejl. Vi rekommenderar dig att boka vår tjänst i tid så att vi finns tillgängliga för just det datum som du vill att vi hjälper dig på.

Söker ni Homestyling i Sollentuna klicka här

Homestyling i Solna
Styling Vardagsrum Solna
Styling Sovrum Solna
bottom of page