top of page

HOMESTYLING & HOMESTAGING

HOMESTYLING HUDDINGE

Har du köpt en ny bostad och ska sälja din gamla? I så fall kan vi på TG Home hjälpa dig med att förbereda din gamla bostad inför fotografering och försäljning. Med vår hjälp förvandlas din bostad till ett riktig klickmagnet på Hemnet med mängder av besökare på visningen som resultat. Vi sysslar nämligen med homestyling i Huddinge!

 

Att anlita oss för homestyling av din bostad i Huddinge är ett smart val. På så sätt kan du nämligen öka din vinst och få fler potentiella köpare som lockas av din fina bostad och alla dess möjligheter. Framförallt får du din bostad såld snabbare och du kan lägga fokuset på din nya bostad.

 

När du lämnar över din nyckel till oss så kan vi garantera att din bostad genomgår en förstklassig styling. Vi rensar bort sådant som inte bör synas på bilder eller visningar, flyttar om möbler för att skapa mer rymd och inreder med fina föremål som skänker en harmonisk känsla till bostaden. Vid vår homestyling i Huddinge så är det du som kund och din bostad som står i fokus. Vi gör vårt allra bästa för att du ska få en så behaglig upplevelse som möjligt när du visar upp din bostad för allmänheten inför försäljningen. Våra duktiga stylister ser helt enkelt till att du kan fokusera på annat medan vi gör din bostaden redo.

 

Vi gör din bostad intressant för en stor målgrupp

När du ska sälja din bostad är det viktigt att ta hjälp av professionella yrkesmän som kan sin sak. Det är nämligen hård konkurrens om köpare, så det gäller att sticka ut när bilder på hemmet visas. Det är inte bara din mäklare som är viktig för att din bostad ska säljas med ett framgångsrikt resultat, utan även din homestylist.

 

Idag anlitar de flesta bostadsförsäljare i Stockholm en homestylist för att avpersonifiera bostaden och göra den attraktiv för en så stor målgrupp som möjligt. En bostad med rätt stil som saknar personliga ting är nämligen mer lockande för köpare att bli intresserade av.

 

Vi arbetar med homestyling i Huddinge och kan hjälpa dig att styla såväl hus som lägenheter. Inga projekt är för små eller för stora för oss. Vårt mål är alltid att de potentiella köpare som kommer på visningen ska kliva in i din bostad och direkt kunna föreställa sig hur det skulle vara att bo i den. Då väcks ett begär efter bostaden och chansen att de vill lägga ett bud växer.

 

Vår tjänst med homestyling i Stockholm är populär och vi har genom åren åtagit oss över tusen objekt i hela storstaden och dess omgivningar. Vi har därför stor kunskap om vad köpare tittar efter och vad som väcker deras intresse. Det är vår långa erfarenhet som är vår största tillgång när vi erbjuder dig vår stylisttjänst, kombinerat med att våra professionella stylister har öga för både färg, form och stil.

 

Homestyling i Huddinge ökar slutbudet med upp till 15 %

Om du anlitar TG Home får du en bekväm helhetslösning inför din försäljning. På så sätt kan du fokusera på allt annat som har med den stundande flytten att göra, såsom rensning och packning. Det är ju trots allt ett stort projekt att byta bostad, oavsett hur långt bort du ska flytta.

 

När du har bestämt dig för att anlita oss så gör vi en plan för din bostad och tar fram rätt föremål som kan belysa din bostads fina vinklar och vrår. Genom att placera ut möbler, dekorationer, konst och färska blommor på exakt rätt ställen skapar vi de potentiella köparnas drömhem. Framförallt avpersonifierar vi hemmet så att de enkelt ska kunna föreställa sig hur det skulle vara att bo i din bostad.

 

Vi kan alla knep i boken när det gäller att styla ett hem så att det känns ljust och luftigt, samtidigt som själva hemmet inte förlorar sin egen personlighet.

 

Vi erbjuder en komplett styling som inte bara smyckar hemmet under fotograferingen, utan även under visningen. Att anlita oss för homestyling i Huddinge har sitt pris, men det är en tjänst som betalar sig själv då de flesta bostäder säljs för 7-15 % över det tilltänkta priset efter en styling. Du kan alltså se fram emot ett mycket högre slutbud om du visar upp en homestylad bostad jämfört med vad en bostad utan homestyling i Huddinge skulle få. Potentiella köpare är nämligen benägna att betala mer för en bostad som direkt attraherar dem och som de redan vid första intrycket kan möblera och inreda i huvudet.

 

Koordinerad homestyling i Huddinge som skapar harmoni

Vid vår homestyling i Huddinge så koordinerar vi inredningen för att skapa rätt dynamik i hemmets alla rum. Vår känsla för estetik hjälper oss att gå från idé till färdigt resultat inför din fotografering och visning.

 

För att få till rätt homestyling i Huddinge gäller det att veta vad köpare i just detta område är ute efter. Genom vår kunskap om Huddinges målgrupp kombinerar vi färg, form och ljus för att skapa en röd tråd genom hela ditt hem, samtidigt som vi hjälper dig att presentera en avskalad bostad som är både inbjudande och attraktiv.

 

Nyckeln till en lyckad visning börjar redan vid fotograferingen. Det är nämligen bilderna som lockar de potentiella köparna att gå på din visning. Det första intryck är mycket viktigt vid en bostadsförsäljning. Bilderna måste visa en stilsäker helhet där ljuset, rymligheten och inredningen skapar en harmonisk bostad som gör sig väl på bild. Allt detta ger vi dig genom vår homestyling i Huddinge. Efter att stylingen är genomförd koordinerar vi dessutom med fotografen för att få fram de bästa vinklarna och bilderna utefter hur vi har planerat och stylat hemmet.

 

Kontakta oss för en gratis offert

Om du vill att vi på TG Home hjälper dig med homestyling i Huddinge inför försäljningen av din bostad, då kan du kontakta oss. Vi går igenom din bostad och kommer med en offert baserad på hur stor den är och på hur mycket arbete som krävs för att förbereda den inför fotograferingen.

 

Efter vår styling ökar chanserna att du snabbt får din bostad såld och eftersom intresset ökar så kommer budgivningen att ge ett bättre resultat än förväntat.

 

Vi ger dig en tydlig och detaljerad offert där allt är inkluderat. Du kommer alltså inte att stöta på några tveksamma avgifter när du anlitar oss på TG Home för din homestyling i Huddinge. I priset så ingår alla stylingföremål som du lånar av oss under såväl fotografering som visning. De får stå kvar i din bostad tills efter visningen så att köparna får samma fina intryck när de går igenom ditt hem som när de kollade på bilderna. 

Se också vår sidor för styling i Hammarby Sjöstad
 och Täby

Homestyling vardagsrum Huddinge
Hudding Homestyling
Sovrum Huddinge
bottom of page