top of page

HOMESTYLING & HOMESTAGING

HOMESTYLING TÄBY

Bor du mitt i Stockholms stad och funderar på att sälja din lägenhet? I så fall är det smart att anlita en stylist för en professionell homestyling. Det råder nämligen hård konkurrens på huvudstadens bostadsmarknad och det gäller att din bostad sticker ut på Hemnet och mäklarens hemsida om du vill få den såld snabbt och enkelt samtidigt som du får ett högt slutbud.

 

TG Home erbjuder homestyling på Täby och har mångårig erfarenhet i bagaget. Med över 1 500 lyckade objekt så har TG Home hjälp sina kunder att öka sitt slutbud och ta hem en stor vinst vid försäljningen.

 

Vi hjälper dig att presentera din bostad från dess bästa sida. På så sätt ser den ljus, rymlig och luftig ut på alla bilder som blir de potentiella köparnas första intryck av bostaden.

 

Inför det viktiga bostadsköpet får köparna två intryck av bostaden. Det första intrycket kommer från bilderna och det andra intrycker sker vid visningen. Det är av högsta vikt att båda intrycken blir bra och att bostaden lever upp till spekulanternas förväntningar. Vi erbjuder därför homestyling på Täby där stylingen finns kvar både under fotograferingen och under visningen.

 

Vi gör din bostad ljus, luftig och attraktiv

Vi ger dig alltid en tydlig offert så att du vet vad som ingår i vårt pris. Vi stylar varsamt din bostad för att ge ett ljust och luftig intryck där de potentiella köparna direkt kan föreställa sig att bo. Vår arbetsprocess är tydlig och du får behålla din bostad stylad ända från dess att fotograferingen genomförs till dess att visningarna är avklarade och bostaden är såld.

 

Om din bostad av någon anledning inte skulle bli såld så tar vi inte ut någon avgift för stylingen. Det vågar vi lova, eftersom vår homestyling på Täby under många år har lyckats ge snabba försäljningar med höga bud.

 

Så här går vår homestyling på Täby till

Vi har sysslat med homestyling på Täby i många år och följer alltid samma arbetsprocess för att göra det tydligt för dig som kund. När du har bokat vår tjänst så sätter vi direkt igång med att planera stylingen av din bostad.

 

Vi utgår framförallt från bilder och videor av bostaden, men vid behov så besöker vi även ditt hem för att se vad som behöver ordnas. Vi väljer noggrant ut den inredning som behövs för att skapa ett tilltalande och luftigt hem. Därefter mottar vi er nyckel och börjar inreda inför fotograferingen.

 

Vid själva stylingen använder vi belysning, konst och annan inredning för att få fram en trendig men tidlös känsla och ett harmoniskt hem.

 

All styling lämnas kvar i din bostad under såväl fotograferingen och visningen så att spekulanterna känner igen sig från bilderna. Vi erbjuder även en tilläggstjänst för visningsstyling om du vill att vi kommer och fixar till bostaden lite extra även inför visningen.

 

När bostaden är såld så är vår homestyling av din bostad på Täby slutförd och vi kommer och plockar ner all styling, städar upp efter oss och lämnar tillbaka nyckeln.

 

Därför bör du anlita TG Home för homestyling på Täby

Vår homestyling i Stockholm innebär att vi avpersonifierar din bostad och skapar de potentiella köparnas drömhem. Genom fina möbler, mattor, belysning, dekorationer, färg och rätt känsla så skapar vi en bostad som ger ett bra intryck på såväl foton som vid visningen.

 

Vårt mål är att din bostad ska få många klick och trenda, vilket leder till att många intressenter kommer på visningen och drar igång en tight budgivning där högsta budet ger dig mer än förväntat. I många hem krävs det dock lite jobb för att få till en bostad som attraherar en stor mängd spekulanter.

 

På TG Home jobbar stylister med lång erfarenhet av att inreda och styla hem. Vi har erbjudit homestyling på Täby under många år och med mycket lyckade resultat. Om du vill förbereda din bostad inför en lyckad försäljning, då hjälper vi på TG Home dig att lyfta fram bostadens fördelar.

 

Kanske upplever du din bostad som trång och mörk, men med rätt belysning och möblering ser vi till att den upplevs som både ljus och rymlig under visningen och på fotografierna. Givetvis bistår vi med all inredning som behövs för att komplettera dina egna möbler och de inredningsdekorationer som redan finns i hemmet.

 

Vi lägger stor vikt vid att rensa bort personliga föremål och sådant som vi vet inte attraherar rätt köpare. Sedan skapar vi ett drömhem för spekulanterna så att buden trillar in efter visningen.

 

En helhetslösning för homestyling på Täby

När du anlitar oss på TG Home så planerar vi för hur din bostad ska stylas med hjälp av bilder på den. Vi stylar såväl små som stora projekt, och även trädgård, terrass och balkong om det finns.

 

Vi väljer noggrant ut de produkter och detaljer som kan stärka och framhäva din bostads ljus, rymlighet och fördelar. Vi koordinerar även tillsammans med den fotograf som ska fotografera din bostad efter vår homestyling på Täby. På så sätt kan vi tillsammans bestämma vilka vinklar som gör så att din bostad ser bäst ut på bild. Fotostyling är nämligen minst lika viktigt som visningsstyling.

 

Riktigt bra bilder är väsentligt när det kommer till att göra din bostad populär på Hemnet, mäklarens sida och på sociala medier. Ju fler som får upp ögonen för din bostad, desto högre slutbud kan du få.

 

Kontakta oss på TG Home för stylinghjälp

Om du vill ha hjälp med att göra din bostad redo inför fotografering, visning och försäljning, då kan du kontakta oss på TG Home. Vi ger din bostad de bästa förutsättningarna inför fotograferingen. På så sätt kan du visa upp bilder på ett stylat och luftigt hem som lockar många potentiella köpare till din visning.

 

Förutom att styla bostaden och dess tillhörande balkong, trädgård eller terrass så koordinerar vi även med fotografen och fångar bostadens alla rum ur den mest fördelaktiga vinkeln. Vi håller en hög standard och sätter alltid våra kunder i fokus. På så sätt kommer du att känna dig både trygg, väl omhändertagen och nöjd efter att vi har arbetat tillsammans för att få din bostad såld.

 

Kontakta oss gärna om du vill att vi på TG Home ska hjälpa dig med en homestyling inför din flytt. På så sätt kan du lugnt luta dig tillbaka, allt medan vi omvandlar din bostad till ett attraktivt objekt som lockar stadens alla potentiella köpare att komma på visning. Du når oss enkelt via telefon eller mejl och vi hjälper dig gärna med att svara på eventuella frågor om vår stylingtjänst och vad den skulle innebära för just din bostad.

Vardagsrum Täby
Bra Homestyling in Täby
Täby
bottom of page