top of page

HOMESTYLING & HOMESTAGING

HOMESTYLING HAMMARBY SJÖSTAD

Om du behöver hjälp med homestyling i Hammarby Sjöstad, då finns vi på TG Home redo att hjälpa dig. Med en mångårig erfarenhet av att styla hus och lägenheter inför fotograferingar, visningar och försäljningar så har vi över 1 500 lyckade projekt i bagaget.

 

Vi hjälper dig att öka din bostads transaktionsvärde. Med en stylad bostad så kan du sälja den för upp till 15 % mer jämfört med en ostylad bostad. Det finns alltså mycket värde i att låta en professionell firma förbereda ditt hem inför försäljningen.

 

Vi koordinerar hela arbetsprocessen och ser till att göra din bostad redo inför fotograferingen. Därefter hjälper vi fotografen att se vilka vinklar som tar fram bostadens bästa fördelar. Givetvis får du behålla all styling även under visningsdagarna så att spekulanterna får uppleva samma fina bostad på plats som de såg på bilderna.

 

5 fördelar med att styla bostaden inför en försäljning

Det finns en mängd fördelar med att anlita oss på TG Home för en homestyling i Hammarby Sjöstad inför försäljningen av din bostad. I Stockholm är konkurrensen hård på bostadsmarknaden och det gäller att din bostad sticker ut och får många klick på Hemnet och mäklarnas sidor. Allt för att du ska få så många spekulanter på din visning som möjligt. Allt detta kan våra stylister hjälpa dig med.

 

De 5 viktigaste fördelarna med att anlita hjälp med homestyling i Hammarby Sjöstad är:

  • Försäljningspriset ökar med 7-15 %

  • Du får fler klick på Hemnet

  • Fler spekulanter lockas till visningen

  • Bostaden visas från sina bästa sidor

  • Du behöver inte oroa dig inför visningen

 

Med en stylad bostad kommer du att få riktigt attraktiva bilder som lockar fler spekulanter att klicka på din bostadsannons för att se fler bilder. På så sätt kan du öka antalet köpsugna spekulanter som kommer på visning och du kommer att få många fler bud när det är dags att sälja bostaden.

 

En homestyling i Hammarby Sjöstad bidrar till att din bostad kan visas upp från sina allra bästa sidor. Där du idag ser en sliten och trång lägenhet kan våra stylister få fram en ombonad, ljus och rymlig bostad. Med fotografens hjälp visas bostaden dessutom från rätt vinklar.

 

När du anlitar oss på TG Home för en homestyling i Hammarby Sjöstad behöver du inte oroa dig inför visningen. Lägg hela projektet i våra trygga händer så ser vi till att du snabbt får din bostad såld och dessutom till ett tillfredsställande pris.

 

Hur går en homestyling till?

När vi utför en homestyling i Hammarby Sjöstad och övriga Stockholmsområdet så ber vi dig att skicka bilder och videor på bostaden. På så sätt ser vi vad vi har att utgå ifrån när vi ska styla din bostad. Om det behövs kan vi även komma förbi och kika på bostaden för att få en bättre uppfattning.

 

Vi plockar ihop all den inredning som behövs för att göra bostaden presentabel och tilltalande. Genom att rensa ut personliga föremål så avpersonifierar vi bostaden och ger den en mer neutral look, något som tilltalar köpare. För att bostaden inte ska se tom ut så bidrar vi med mattor, konst, möbler, inredningsprylar och allt annat som krävs för att skapa en harmonisk känsla.

 

Vi stylar din bostad under två dagar och när det är dags för fotograferingen så koordinerar vi med fotografen för att få fram de bästa vinklarna. Bilderna är nämligen minst lika viktiga som själva visningen eftersom spekulanterna här får sitt första intryck av bostaden.

 

Du får behålla all styling i bostaden både under fotograferingen och under visningen. När du meddelar oss att bostaden är såld så kommer vi och plockar bort allt som städar undan efter oss.

 

Vad kostar en homestyling i Hammarby Sjöstad?

Vad det kostar med en homestyling i Hammarby Sjöstad beror bland annat på hur din bostad ser ut samt hur stor den är. Vi erbjuder dig alltid en tydlig offert så att du vet exakt vad vår tjänst kommer att kosta dig.

 

En homestyling i Hammarby Sjöstad är det perfekta valet för dig som har en bostad full med möbler och inredning som vi kan använda oss. Om du däremot redan har flyttat ut och inte har någon inredning i bostaden kan vi istället erbjuda dig tjänsten homestaging. Då bygger vi upp hela hemmet med möbler och inredning för att skapa levande och neutrala miljöer inför försäljningen.

 

En homestaging i Stockholm betalar ofta sig själv eftersom du får en mycket större vinst när du säljer en stylad bostad än en ostylad. 

 

Varför välja TG Home för en homestyling i Hammarby Sjöstad?

TG Home är ett styling- och inredningsföretag som hjälper såväl privatpersoner som företag med allt från homestaging och inredning till homestyling. Att genomföra homestyling i Hammarby Sjöstad och övriga delar av Stockholmsområdet är en av våra mest förekommande arbetsuppgifter och våra stylister har mångårig expertis av att styla bostäder inför försäljningar.

 

Vi har över 1 500 lyckade projekt i bagaget och vet exakt vad stockholmare kikar efter när de letar efter en ny bostad. Vi kan få alla hem att verka rymliga, ljusa och luftiga med hjälp av rätt styling.

 

Vårt mål är att skapa värde både för dig som säljare och för din framtida köpare och det gör vi genom att skapa rätt känsla. Såväl bostaden som köparen måste ha rätt känsla för att ett bud ska läggas. När köparen får rätt känsla för bostaden så får din bostad ett högre transaktionsvärde vid försäljningen.

 

Boka oss för koordinering och styling

Att förbereda ett hem inför försäljning kräver både tid och ork. Bostaden ska rensas, packas ner fotograferas och visas upp. TG Home hjälper dig med stylingen för att din bostad snabbt ska attrahera många spekulanter och bli såld.

 

Vi erbjuder dig en kostnadseffektiv styling och anpassar vårt arbete utefter dina behov och din bostad. Givetvis stylar vi alla rum och uteplatser i vår helhetslösning för att bostaden ska ge ett fint och enhetligt intryck.

Styling Hammarby Sjöstad
Hammarby Sjöstad
Hammarby Sjöstad
bottom of page