top of page

HOMESTYLING & HOMESTAGING

HOMESTYLING SUNDBYBERG

På TG Home erbjuder vi homestaging och homestyling i Sundbyberg och övriga delar av Stockholm. Vi inreder och stylar din bostad med omtanke för att få fram en attraktiv bostad som genererar många klick på Hemnet. Målet är givetvis att så många spekulanter som möjligt ska komma på dina visningsdagar och att du ska få ett högre slutbud vid försäljningen.

 

Vi har mångårig erfarenhet av homestyling i Sundbyberg och därmed har vi även full koll på bostadsmarknaden och vet vad köpare vill se i en bostad. Med enkla knep och stilfull inredning kan vi göra om ditt hem till köparnas drömbostad. På så sätt får du igång en snabb budgivning.

 

Vi sköter hela arbetsprocessen, från idé och planering till utförande. Du kan alltså lämna ditt hem i våra trygga händer, så ser vi till att göra det redo för fotografering och visning.

 

Så här går vår homestyling i Sundbyberg till

Vi börjar alltid med att ge våra kunder en kostnadsfri offert. På så sätt ser du exakt vad som ingår i vår tjänst och givetvis tillkommer det inga dolda avgifter. När du har accepterat offerten så sätter vi direkt igång med planeringen.

 

Vi har lång erfarenhet av att utföra homestyling i Sundbyberg och vet vad köpare i detta område har för förväntningar på en bostad. Vi planerar noggrant hur din bostad ska omvandlas och vi utgår ifrån de bilder och videor som du skickat till oss. Vi kan även komma på ett hembesök om det behövs.

 

När det är dags för själva stylingen så stylar vi din bostad under två dagar. Vi koordinerar sedan med fotografen för att verkligen framhäva din bostads bästa sidor på bilderna. Vi stylar alla rum i bostaden, inklusive eventuella uteplatser för att skapa en enhetlig styling. I vår helhetslösning ingår all styling som behövs för att skapa en neutral och trendig stil. Vi kan bland annat ta med oss mattor, belysning, konst, möbler, köksprylar, badrumssaker, färska blommor och växter samt fina inredningsprylar.

 

Du behåller sedan stylingen i ditt hem tills det är dags för visningsdagarna. På så sätt känner spekulanterna igen sig när de återser samma bostad som de såg på bilderna. Vi erbjuder även tilläggstjänsten visningsstyling som ett komplement till vår homestyling i Sundbyberg om du vill att vi fräschar upp stylingen inför visningsdagarna. Det är extra bra om det har gått lång tid mellan fotograferingen och visningarna.

 

När du meddelat oss att din bostad har blivit såld så kommer vi och hämtar tillbaka all styling, städar upp efter oss och lämnar tillbaka nyckeln.

 

Vi presenterar en avpersonifierad och neutral bostad

Alla potentiella köpare får två kontakter och två intryck av din bostad. Det är därför viktiga att de två intrycken blir bra. Den första kontakten med bostaden sker oftast på Hemnet där de klickar sig runt bland bostäder och sedan in på din bostadsannons. Här är det viktigt med ljusa, inbjudande och attraktiva bilder som visar upp din bostads alla fördelar. Här bör bostaden se rymlig, ljus och harmonisk ut.

 

Det är bilderna som lockar de potentiella köparna att komma på visning. Bra bilder är därför en väsentlig del av att få till en lyckad försäljning med ett högt slutbud.

 

Den andra kontakten sker vid visningen. Eftersom du behåller stylingen så får köparna då uppleva samma fina bostad som de såg på bilderna. Det är viktigt att köparna kan gå runt i din bostad och föreställa sig själva boendes där. Därför avpersonifierar vi bostaden så att de inte kan se vem som bor där. Vi tar bort personliga föremål, utstickande konst och familjebilder och ersätter allt detta med neutral inredning.

 

Vår homestyling i Sundbyberg skapar alltid en neutral miljö. Då får köparnas fantasi gott om utrymme, vilket leder till att de hellre vill ge sig in i budgivningen.

 

En homestyling i Sundbyberg höjer slutbudet med 7-15 %

Det är allmänt känt att en homestyling i Stockholm är en viktig del av försäljningen. Konkurrensen på bostadsmarknaden är hög och det gäller att väcka spekulanternas intresse. Här är en homestyling ett riktigt bra verktyg.

 

Ju fler köpare som kan föreställa sig själva boendes i ditt hem, desto fler kommer att ge sig in i budgivningen. Det leder allt som oftast till ett högre transaktionsvärde och du kommer att gå med vinst när du säljer bostaden.

 

En bostad som genomgått en homestyling i Sundbyberg får oftast ett slutbud som är 7-15 % högre än vad en ostylad bostad hade fått. Avgiften för vår styling kommer alltså att betala sig själv flera gånger om när slutbudet kommer.

 

Vad kostar en homestyling i Sundbyberg?

Priset för en homestyling i Sundbyberg utförd av oss på TG Home är baserat på bostadens storlek. Ju fler rum som ska inredas, desto högre blir priset. Kontakta oss därför så ger vi dig en gratis offert där priset finns specificerat.

 

Vi erbjuder en helhetslösning där vi stylar alla bostadens rum och uteplatser till ett förmånligt pris. 

Varför ska jag anlita TG Home?

TG Home har många duktiga stylister med full koll på såväl inredning som bostadsmarknadens spekulanter och deras förväntningar. Vi arbetar och utför uppdrag över hela Stockholmsområdet och vår homestyling i Sundbyberg är en mycket populär tjänst.

 

Med över 1 500 avslutade uppdrag så har vi en mångårig erfarenhet i ryggsäcken och många nöjda kunder som våra referenser. Våra uppdrag har lett till framgångsrika försäljningar av alla sorters bostäder runt om i Stockholm. Våra duktiga stylister ser en bostads fulla potential och ser till att framhäva den.

 

Kontakta oss för en gratis offert

Ska du flytta och är i behov av en homestyling för att göra din bostad mer attraktiv? Då kan du kontakta oss på TG Home så hjälper vi dig mer än gärna att skapa en bostad som attraherar en stor målgrupp och många spekulanter som vill lägga ett bud.

 

Vi ser till att styla din bostad till perfektion för att fotografen ska kunna ta ljusa bilder som visar upp en rymlig och harmonisk bostad. Allt för att generera många klick och visningar på Hemnet. Ju populärare din bostad blir online, desto fler vill nämligen komma förbi och se den med egna ögon på visningsdagarna.

 

Du når oss enkelt via telefon eller mejl och vi svarar gärna på alla dina frågor om vår helhetslösning för homestyling. Söker ni homestyling Nacka, Sollentuna, Solna, Huddinge?

Homestyling vardagsrum Sundbyberg
Sundbyberg Homestyling
Sovrum Sundbyberg
bottom of page