top of page

HOMESTYLING & HOMESTAGING

HOMESTYLING BROMMA

Ska du flytta och behöver hjälp med homestyling i Bromma? Då står TG Homes duktiga stylister till ditt förfogande. Vår mångåriga erfarenhet av att inreda och styla bostäder i Stockholmsområdet har bidragit till att göra oss till en av de populäraste inrednings- och stylistföretagen i staden.

 

Med en känsla för färg, form och stil så stylar vi din bostad till en neutral perfektion för att locka en bred målgrupp till visning. En köpare får två kontakter med din bostad inför köpet, dels via bilderna på Hemnet och dels på visningen. Vi stylar därför din bostad för att se både tilltalande och rymlig ut på bilderna och sedan behåller du givetvis stylingen även under visningsdagarna. På så sätt får spekulanterna återuppleva samma inbjudande bostad som de såg online.

 

Ju finare bilder du kan presentera, desto fler kommer att vilja komma på visning för att upptäcka allt vad din bostad har att bjuda på. Att anlita oss för homestyling i Bromma är därför ett säkert knep för att säkerställa att du får en rad spekulanter som är villiga att lägga ett bud.

 

Homestyling ökar slutbudet på din bostad

Det finns en mängd anledningar till varför du ska boka in en homestyling i Bromma. Idag är de flesta bostäder i Stockholm stylade inför fotografering och visnings så det gäller att din bostad är minst lika fin som alla andra på Hemnet. Med en ostylad bostad är det svårt att locka spekulanter till visningen. En bostad som är avpersonifierad med en neutral inredning är helt enkelt med lockande och lättsåld.

 

Vi avpersonifierar enkelt din bostad genom att rensa bort och ställa undan personliga föremål och familjebilder. Vi plockar även bort utstickande och färgglada inredningsprylar och konst och placerar istället dit neutrala objekt som förhöjer din bostads fördelar. Med en avpersonifierad bostad är det enklare för spekulanter att föreställa sig själva boendes i ditt hem.

 

Med rätt möblering, inredningsdetaljer, konst, mattor och belysning så skapar vi en värdeökande känsla av rymd, ljus och luftighet. Bostaden ska vara tilltalande och mysig samtidigt som den känns stor och härlig. Vi utgår givetvis från det möblemang som du redan har i din bostad och kompletterar sedan med väl utvalda objekt för att skapa rätt stil och känsla.

 

Så här utför vi vår homestyling i Bromma

Vi har en tydlig arbetsprocess så att du vet exakt vad som händer när vi homestylar din bostad i Bromma. Till att börja med så lämnar vi en offert och så snart du har accepterat den så hämtar vi nyckeln till din bostad, ber om bilder ur alla vinklar och börjar planera inför stylingen. Vid behov kan vi även göra hembesök för att få en känsla av vad som behöver göras.

 

Vi samlar ihop väl vald inredning och stylar din bostad under två dagar. Därefter koordinerar vi med fotografen för att få till de bästa bilderna ur de vinklar som framhäver bostadens fördelaktiga sidor på bästa sätt. Stylingen finns kvar både under fotograferingen och visningen så att spekulanterna får kliva in i samma fina bostad som de såg på bilderna.

 

När bostaden har blivit såld så meddelar du oss den glada nyheten. Då kommer vi och hämtar all styling och ställer iordning din bostad efter oss. Vi överlämnar nyckeln till dig och sedan behöver du bara betala så är vår tjänst helt slutförd.

 

Sälj först och betala sen

När du anlitar TG Home för en homestyling i Bromma kan du känna dig trygg med det faktum att du betalar först när bostaden är såld. Innan stylingen äger rum så kontaktar du oss för att få en tydlig offert med ett fast slutpris. På så sätt vet du exakt vad vår tjänst kommer att kosta.

 

Förutom homestyling så kan du även boka till tilläggstjänsten visningsstyling. Då fräschar vi upp din bostads styling även inför visningsdagarna. Hur mycket en homestyling i Bromma kostar beror på hur stor bostad du har. I vår tjänst ingår styling av bostadens alla rum samt eventuella uteplatser för att skapa en enhetlig upplevelse.

 

 

Därför ska du välja TG Home för din homestyling i Bromma

TG Home har många erfarna stylister med stor kunskap om färg, form, stil och känsla. Det är just en känsla som vi försöker skapa när vi neutralt stylar din bostad inför försäljningen.

 

Tillsammans har vi över 1 500 lyckade projekt i bagaget och vi har många nöjda kunder som är våra bästa referenser. Tillsammans med våra samarbetspartners skapar vi stylade rum och fantastiska bilder som kommer att attrahera mängder med spekulanter och riva hem tusentals klick på Hemnet.

 

Vår mångåriga erfarenhet av homestyling i Bromma gör att vi har full koll på bostäder i området och vet vad köpsugna spekulanter attraheras av och letar efter. Därför kan vi enkelt styla din bostad till deras drömhem.

 

En homestyling i Stockholm ökar i genomsnitt en bostads slutbud med 7-15 %. Se därför till att anlita TG Home för att ge dig in i matchen och sticka ut i den hårda konkurrensen på bostadsmarknaden. Med en sådan ökning av slutbudet så kommer din bostad att dubbla din vinst så många gånger om att vår stylingtjänst betalar sig själv.

 

Vi stylar din bostad – från idé och planering till utförande

På TG Home står våra kunder alltid i fokus. Vi arbetar ständigt med målet att skapa en värdeökande styling som ger dig ett högre slutbud än vad du hade fått för en ostylad bostad.

 

Lämna din bostad i våra trygga händer så ser vi till att den förbereds inför fotografering, visning och försäljning. Vi genomför hela arbetsprocessen från idé och planering till själva utförandet. På så sätt kan du fokusera på andra delar av din flytt, såsom rensning och packning.

 

TG Homes homestyling i Bromma är en tjänst som du aldrig kommer ångra att du anlitade. Kontakta oss redan idag för att boka in det datum som passar dig bäst. Vi finns tillgängliga både på telefon och mejl. Vi rekommenderar dig att du är ute i god tid och vi finns här om du har fler frågor och funderingar angående vår styling och dess många fördelar.

Vardagsrum Bromma
Bromma Homestyling
Homestyling Sovrum Bromma
bottom of page