top of page
  • Skribentens bildHomestyling & Inredning

Lyckad Homestyling i Örebro!

Uppdaterat: 24 apr. 2021

Nedan ser ni en homestyling vi gjort i en 1,5a i Örebro.

Säljaren önskade en kompletterande styling då hen redan hade en matgrupp ståendes i bostaden, självklart sa vi och resultatet blev så himla bra!


Då lägenheten med matgrupp var i det lite äldre stuket med vita väggar så valde vi att bygga vidare på det med varma och jordnära toner. Vi bestämde oss för en rostbrun, vit och gul färgsättning med svarta detaljer för att skapa lite kontrast. Färgerna gör att lägenheten blir lite tuff och syns extra på marknaden utan att sticka folk i ögonen.

Lyckad homestyling Örebro

När färgsättningen var bestämd så var det bara att börja planera, packa och handla! Steg för steg så föll alla stylingens bitar på plats.


Vi ville påvisa lägenhetens alla funktioner och hur man på bästa sätt kan utnyttja ytorna, därför valde vi att skapa en arbetsplats i sovrummets ena hörn. Hade vi skapat tillexempel en läshörna där istället så hade vi visat på hur man kan fylla upp ytan men vi hade inte markerat lägenhetens funktioner på samma sätt då ett skrivbord är mer användbart.


Homestyling kontor

För att skapa ett trevligt och ombonat intryck utan att det ser rörigt ut så skapar vi stilleben, detta syns bland annat på skrivbordet, soffbordet och matbordet. Sakerna står samlade i harmoni utan att ge ett stökigt intryck. Sist ställde vi dit växtligheter för att få den riktigt ombonade känslan. Gröna detaljer gör så mycket för det mysiga intrycket!

Nu har vi lämnat bostaden för ett litet tag innan vi kikar till den igen inför visningar, det ska bli så spännande att se hur det gör för den här lilla Örebro-pärlan!


Kontaka oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa dig med homstyling i Örebro. Ni når oss på 070 6590076 alt via info@tghome.se.


156 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page