top of page
  • Skribentens bildHomestyling & Inredning

Homestyling i Örebro - Vi hjälper dig att lyckas!

Uppdaterat: 24 apr. 2021

Vi är otroligt glada att kunna meddela att våra homestyling- och inredningstjänster nu även finns tillgängliga i Örebro!

Om du bor i Örebro och ska sälja din bostad och är intresserad av hjälp med att öka värdet på den så erbjuder vi en rad med olika stylingmöjligheter. Bland dessa finns hel homestyling, kompletterande homestyling och stylingkonsultation.Homstyling Örebro

Helstyling innebär att vi stylar hela din tomma bostad från grunden. Vi tar då med oss möbler, belysning, textilier, växter och småpiff. Vi kommer med allt som behövs från stort till smått och hjälper dig att få ett högre pris och fler visningar till din bostad.


Kompletterande Homestyling Örebro innebär att vi utgår ifrån dina möbler och din inredning för att sedan komplettera med växter, textilier, prydnader och annat småpiff för att ge din bostad det där extra lyftet. Vi kommer att använda oss av dina saker i största mån och fylla upp med våra saker där det behövs för att skapa den perfekta grädden på moset.


Känner du att du har väldigt bra koll redan och endast vill ha lite tips och tricks så erbjuder vi även stylingkonsultationer. Då gör vi ett besök i din bostad för att se oss omkring och prata med dig om vad du själv kan göra för att göra dit hem attraktivare på bostadsmarknaden. Efter hembesöket kommer vi att skriva en checklista till dig med tips och tricks rum för rum. Listan kommer även att innehålla bildexempel och mindre inköpstips som kan krydda till din bostad lite extra.

Är det så att du redan har flyttat till din drömbostad och har svårt att knyta ihop punkterna i din inredning? Då erbjuder vi inredningstjänster som kan hjälpa dig att skapa atmosfären du är ute efter i ditt hem, oavsett om det gäller hela bostaden eller bara ett rum. Vi hjälper dig med färgsättning, belysning, möblering, inköp, val av golv, kakel, detaljer och mycket mer. Det är lätt att bli överväldigad när man ska inreda ett hem, vi finns här för att hjälpa er att göra dom tuffa besluten enklare!


Kontakta oss via telefon 070 659 00 76 alt via e-mail info@tghome.se med dina önskningar och funderingar för att få en kostnadsfri offert.

Vi ser fram emot att träffa er Örebro-bor och att bli en del i ert skapande!


78 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page