top of page
  • Skribentens bildHomestyling & Inredning

Varför Homestyling?

Brukar du klicka dig runt på Hemnet för att kika på människor vackra hem? Då är chansen stor att du egentligen inte kollar på ägarnas personliga inredning, utan på stylade foton. Det är nämligen populärt att anlita ett företag för homestyling innan det ska tas lockande och inbjudande bilder av bostaden.

Varför ska man då anlita någon för homestyling? Det kanske kan tyckas vara en onödig kostnad, men faktum är att tjänsten som regel betalar sig själv. Stylade bilder lockar nämligen fler köpare och fler bud, vilket i slutänden ger dig ett högre slutpris. Det ger snarare en stor extrainkomst än en utgift när du anlitar någon för att styla ditt hem inför försäljningen.


En neutral drömbostad får flest klick på Hemnet

De hem som får flest visningar på Hemnet har alla något gemensamt. De är vackra att titta på, enkla att föreställa sig att bo i och framförallt – avpersonifierade på ett stilfullt sätt. Hem som har fått hjälp med styling inför fotograferingen är avpersonifierade på så sätt att personliga foton, färgglada konstverk och annat som personifierar ägaren är borta.


Det är mycket enklare för en potentiell köpare att föreställa sig själv boendes i en neutral bostad i neutrala färger än i en rörig bostad med mycket färg, mönster och privata ägodelar. En neutral bostad är inbjudande och väcker intresset för att komma på en visning.


En bostad som genomgått en professionell homestyling ger dig fler klick och visningar på Hemnet och fler som kommer på bostadsvisningen.


Homestyling ger med hög säkerhet högre slutbud

Du får behålla din stylade bostad även under visningen. All inredning som använts lämnas kvar och dina potentiella köpare kommer därför att mötas av samma neutrala och avpersonifierade bostad även på visningsdagen.


De kommer att se sig själv sitta på altanen med sina vänner och de kommer att föreställa sig exakt var de ska placera sina egna möbler och inredningsprylar.


Ju fler som kommer på visningen, desto fler kommer att vilja lägga ett bud. Det innebär en större budgivning och ett högre sistabud.110 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page