top of page
  • Skribentens bildHomestyling & Inredning

Vad är skillnaden mellan homestyling och homestaging?


Ska du flytta och behöver hjälp med att göra ditt hem fint inför fotograferingen och visningen? I så fall kan du anlita ett företag för hjälp med homestyling eller homestaging.


Namnen på de två tjänsterna är rätt lika, men det är två vitt skilda tjänster. Så vad är egentligen skillnaden och vilken behöver du hjälp med? Låt oss reda ut skillnaderna mellan homestyling och homestaging.

Skillnaden mellan Homestyling och Homestaging


Homestyling för dig med en komplett bostad

De flesta som ska flytta och vill ha hjälp med att styla bostaden inför fotografering och visning behöver anlita ett företag för homestylning. Det är denna tjänst som ser till att din bostad blir inbjudande och redo inför försäljningen.


Homestyling passar dig som redan har en möblerad bostad. Kanske behöver du hjälp med att avpersonifiera den och ge den en neutral look med hjälp av inredningsprylar, konst, färska blommor och ett fåtal mindre möbler. Du behåller dock den största delen av din inredning, men personliga prylar och foton tas bort. Man kan säga att stylingen ska göra bostaden personlig, men inte privat.


Syftet med homestyling är att de potentiella köparna direkt ska kunna drömma sig bort och föreställa sig hur det skulle kännas att bo i bostaden. Bostaden ska helt enkelt vara fin och tilltalande, samtidigt som ägarnas personliga stil och tillhörigheter inte ska lysa igenom. De ska få ett bra första intryck både på bilder och på visning.


Homestaging för dig med en tom bostad

Många som ska sälja sin bostad har redan hunnit flytta eftersom de fått tillgång till sin nya bostad. Om bostaden då har tömts på möbler så är det svårt för köparna att få en uppfattning om hur stora rummen egentligen är. Det är också svårt att få en helt tom bostad att kännas inbjudande och lockande på såväl fotografier som på visningen.


Om du står med en helt tom bostad så är du i behov utav homestaging inför din fotografering och visning. Då får du hjälp med att fylla upp bostaden med nya, fina möbler och rätt dekor för att skapa en härlig känsla.


Du kan även välja att tömma din bostad i syftet att få hjälp med homestaging. Det är ett bra val om du känner att din egen inredning inte kommer att göra bostaden rättvisa på bilderna.


Anlita TG Home för homestyling och homestaging

Idag är det nästan mer regeln än undantag att man anlitar hjälp med homestyling inför försäljningen av sin bostad. Det gäller speciellt i storstäderna där det är stor konkurrens om bostäder och köpare och där det går att få upp vinsten väldigt mycket med hjälp av styling.


TG Home hjälper dig med både homestyling och homestaging i Stockholm och har mångårig erfarenhet av att styla bostäder. Med vår hjälp kan du öka försäljningsvärdet på din bostad och få riktigt många spekulanter.


Om du anlitar TG Home får du hjälp att homestyla och homestaga såväl hus och lägenhet som trädgård för att skapa en neutral drömbostad för rätt målgrupp.

386 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page