top of page
  • Skribentens bildHomestyling & Inredning

Homestyling i Stockholm - höj slutpriset

De flesta som säljer en bostad i Stockholm idag har tagit hjälp av homestyling. En riktigt bra styling gör nämligen att ditt hem kan få en rejäl värdeökning i de potentiella köparnas ögon. Stylingen gör att köparna redan känner sig som hemma och är beredda att lägga ett lilla extra budet.


Det är viktigt att ta hjälp med homestyling i Stockholm. Det är nämligen väsentligt att sticka ut på Hemnet och på mäklarnas sidor för att få mycket klick och många besökare på visningen. Idag är det snarare regel än undantag att stockholmarna tar hjälp med homestyling och det krävs för att visa bostaden från sin bästa sida.


Genom att göra din bostad klickvänlig och attraktiv så kommer du att locka fler budgivare och öka din bostads slutpris med upp till 15 %.


5 anledningar till varför din bostad behöver homestyling

Om du vill höja värdet på din bostad vid försäljning, då går det inte att bortse från hur viktig det är med homestyling i Stockholm. I storstadens brus på Hemnet så är det viktigt att sticka ut och visa upp bostadens fina sidor. Det finns nämligen en stor konkurrens från andra bostäder som slåss om dina potentiella köpare. Med en ny, neutral stil kommer fler köpare att få upp ögonen för bostaden och vara villiga att komma på visning.


Fem viktiga anledningar till varför du behöver hjälp med homestyling är:

· Det är en stor konkurrens mellan objekt

· Köparnas första intryck är viktigt

· Det höjer intresset

· Det driver klick och får folk på visning

· Du får hjälp att skapa en naturell, avpersonifierad miljö


En av de viktigaste anledningarna till varför din bostad behöver en homestyling är att det är stor konkurrens mellan objekten. Det gäller att styla bostaden på rätt sätt för att få fram bostadens fina vinklar och stora fördelar. Om de framgår på bild så får köparna ett riktigt bra första intryck och är redo att se mer.


Potentiella köpare får två kontakter med din bostad, första via bilderna och sen på visningen. Med rätt bilder höjer du direkt intresset och driver på klick och får folk att komma på visningen av din bostad.


På Hemnet vill folk se avpersonifierade bilder på din bostad. De vill kunna föreställa sig hur det känns att bo i bostaden och då passar inte familjebilder eller färgstarka tavlor in. Istället ska en homestyling göra din bostad neutral och lika inbjudande för alla.


Höj din bostads värde med homestyling i Stockholm

Om du anlitar TG Home för en professionell homestyling i Stockholm så kommer fler stockholmare att få upp intresset för din bostad. I genomsnitt får en homestylad lägenhet upp slutpriset med 7-15 %. Det innebär en stor summa i storstäder där bostäderna är dyra.


Med en stylad bostad kan du alltså göra en rejäl vinst och sedan använda den för att klättra på bostadsmarknaden. TG Home hjälper dessutom fotografen på vägen mot de bästa bilderna och koordinerar allt från styling till fotografering. Det gäller nämligen att få fram rätt vinklar för att visa upp bostaden på rätt sätt och göra den attraktiv för köpare.

91 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page