HOMESTYLING & INREDNING

Vi erbjuder inredning av både offentliga miljöer och privata hem samt homestyling inför försäljning av er bostad och fastighet. Vår målsättning är att skapa interiörer som är tilltalande, bekväma och individuella såväl som praktiska. Vår inställning innebär att alltid lyssna på och arbeta med kunder för att uppfylla sina önskemål. Nedan finner ni mer information om våra tjänster Inredning offentlig miljö, Homestyling och Inredning privata hem. Kontakta oss så berättar vi mer.

Foto 2020-06-10 18 33 24.jpg

“THE DETAILS ARE NOT THE DETAILS,
THEY MAKE THE DESIGN”

- Charles Eames

En försäljningsprocess av en fastighet eller bostad kan vara krävande. Vi är proffs på inredning och finns tillgängliga för att maximera värdet av er bostad. Vi har hjälpt hundratals kunder i Sverige med våra tjänster Homestyling och Homestaging. Vår målsättning är att göra fastigheten eller bostaden så attraktiv och inbjudande som möjligt så att vi tillsammans möjliggör en stor målmarknad och därigenom också skapa det maximala värdet för er som kund.

Läs mer om Homestyling

Vi skapar kreativa och inbjudande offentliga rum för kontorsmiljö, restauranger och hotell. Vi skapar trivsel för er och era gäster eller medarbetare och anställda. Vi är ett inredningsföretag som önskar att ge era besökare eller anställda de rätta förutsättningarna. Vi arbetar uteslutande med välrenommerade leverantörer vilket medför en utökad kvalitet och livslängd. Kontakta oss så berätta vi mer hur vi kan hjälpa er.

Läs mer om Inredning offentlig miljö

Skall ni flytta till ny bostad? Eller behöver ni hjälp med renovering eller det där sista piffet? Vi hjälper er gärna med ert privata hem. Vi har hjälpt hundratals privatpersoner i Sverige med att skapa hem som är funktionella och framförallt trivsamma. Vi kan hjälpa till med allt från färgsättning, materialval, textilier, belysning och val av möbler. Med vår expertis inreder vi ert hem med dig och får fram din unik och individuella stil. Läs mer vad våra kunder säger om oss.

Läs mer om Inredning privata hem

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss så tar vi en förutsättningslös diskussion om de inredningstjänster vi erbjuder.

TG HOME AB

STOCKHOLM - GÖTEBORG - OSLO - ÖREBRO - KARLSTAD

Telefon: +46 70 659 00 76
E-post: info@tghome.se

Instagram: @tghomeinterior

©2021 TG Home. All rights reserved.

TG Home AB är ett inredning- och homestylingföretag som riktar sig till privatpersoner och företag. Inom homestyling erbjuder vi allt ifrån rådgivning, konsultationer till helstyling av tom bostad. Vi anpassar vårt erbjudande efter våra kunders önskemål och behov. Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadseffektivt homestyling & homstaging erbjudande. Söker ni homestyling tips klicka här så berättar vi mer. Vi erbjuder nu inredningstjänster online.

Homestyling Stockholm - Homestyling KarlstadMäklare i Karlstad - Homestyling i GöteborgHomestyling Örebro